|
|
| Autor |
Wiadomość |
kj9999
Laik

|
Wysłany: 2010-03-23, 19:16
|
|
|
żal.pl mi się nasuwa jak czytam opinie gimnazjalistów, którzy się " w chuj" znają na rapie - hip hopie, a jeszcze rok dwa lata temu słuchali smerfnych hitów;-)...
po waszych ocenach to widać, że się w chuj znacie ale na ocenianiu innych, znaczy się lubicie oceniać, jak ktoś nie jat taki jak Wy i jak nie robie tego co Wy chcecie to już jest źle i "chujnia z grzybnią"
może nie którzy lubią posłuchać sobie od czasu do czasu taki szajs i tyle, bo rymy czy tam gadka pasuje pod podkład, bity itd, nikt się nie jąką, zacina czy coś tam...
Zazwyczaj to się nie wypowiadam na furach dla "gimnazjalistów" z przerośniętym ego, bo jakby to ktoś powiedział i tu cytat nie do końca wierny orginałowi: " jak ja zaczynałem przygodę z RAPem, to wy nawet nie wiedzieliście jak się macie wysrać, a i nawet większości z was nie było nawet w planach" (nawet jeśli to była wpadka ;-) )
do wszystkiego trzeba dorosnąć i do bycia dorosłym też...
kiedyś na jednym forum przeczytałem: " nie jestem dzieckiem mam 14,5 lat!!! "
no i to już był dorosły mężczyzna... (wg. niego oczywiście)
długi komentarz taki sobie napisałem może i nie na temam, ale i na TEMAT.
a co do samej produkcji to trzyma poziom taki jaki powinien być, a czy wysoki czy niski to już nie mnie oceniać...
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
Motson
Friend

Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1276 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-03-23, 19:56
|
|
|
Panowie, kończymy dyskusję na temat gustów i guścików użytkowników.
Oceniamy płytę, wyrażamy swoją opinie na temat produkcji, bez zdań typu "chujowe".
Jeśli ktoś zamierza hejtować, to niech chociaż opiszę również powód owego hejtingu.
Bez odbioru, 5! |
|
|
 |
Abstynent
Gwiazdor

Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 807 Skąd: Wapienica City
|
Wysłany: 2010-03-23, 20:49
|
|
|
| Słucham własnie i jak na razie poza pierwszym singlem z MłodymM, który nieustannie miażdży łokcie, ogółowi płytki czegoś brakuje. Słucha się tego nieźle, ale nic nie wpada mocno w ucho, za to dużo bitów trąca nieznośnym plastikiem. Na plus oczywiście goście, niektórzy już rzeczywiście z pierwszej ligi :) no ale słucham dalej. |
|
_________________ Grunt To Zdrowie
Beton To Grunt
Beton To Zdrowie
 |
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5634 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2010-03-24, 12:13
|
|
|
| Też właśnie przesłuchuję mixtape i powiem że jest dobrze mi akurat jak na razie kawałek Młodziaka i innych najmniej się podoba ale jeszcze sporo płyty przede mną ogólnie oceniam na plus bity dobre i nawet kawałek WuWunia mi się podoba (jaki z jajem też jest czasami potrzebny tak jak i kawałek NAS) |
|
|
|
 |
BlueBoy
Laik

|
Wysłany: 2010-03-25, 21:03
|
|
|
| Przesluchalem płytke na gorąco w ucho wpadły mi kawałki: Rekorda, Harego, Peerzeta, Miuosha, Czesa. Płyta naprawde fajna, kawał dobrej roboty! Chłopaki nagrali dobry material i można sciągnąć za free więc nie wiem czego więcej chcieć. 5! |
|
|
|
|
 |
Zrekowisko
Laik

|
Wysłany: 2010-03-26, 14:15
|
|
|
Merol cos ci sie chyba silnik zatarl bo widze ze masz zerowe pojecie na temat tej muzyki...Tak na oko mysle ze masz ok 19lat wiecej napewno nie.Ja w tym kurwa siedze od 10 lat i dla takich jak ty wyznaje zasady Hitlerowskie.Czyli pod sciane i smifem w leb albo do komory:)
Pamietaj 5 element.Wez sobie to wydziargaj gdzies w widocznym miejscu zebys o tym zawsze pamietal.
Nie pisze dlatego ze znajduje sie na tej produkcji poprostu wkurwia mnie takie cwanikowanie,przestan profesorowac.Kto ogarnia ta strone jak macie takiego moderatora forum to smiech w huj.W dupie byl i gowno widzial.Ja zyje tym a ty???
Ps.Prosze nie usuwac moich postow.
Bless ya
[ Dodano: 2010-03-26, 14:27 ]
Ps.Fajne foty na streemo:)
Wiesz co to bragga synku i swietne bity????Hahahaha
Otrzymujesz ostrzeżenie za robienie offtopicu pisząc post nic nie wnoszący do dyskusji na temat płyty. Mało tego, ubliżasz drugiej osobie, co nie jest fajne. Panujmy nad emocjami ;) |
Autor postu otrzymał ostrzeżenie |
|
|
|
 |
eF
Laik

|
Wysłany: 2010-03-26, 14:59
|
|
|
panczocholik peerzet rozkurwil
Junes też na poziomie
ogolnie plyta niezła zatrzęsło podziemem
mejstrim moze pucowac buty |
|
_________________ www.myspace.com/fintrap |
|
|
|
 |
BONE
Stały Bywalec

|
Wysłany: 2010-03-28, 23:16
|
|
|
| mnie ten mixtape nie porwal, liczylem na cos o wiele lepszego...ze 3-4 tracki sa dobre...najbardziej mi skzoda pierwszego bitu z intro bo poszedl na zmarnowanie ;p szkoda ze nikt pod niego nie nawinal bo jest chyba jednym z najlepszych z tej plyty... |
|
|
|
|
 |
kozinir
Laik

|
Wysłany: 2010-03-30, 15:22
|
|
|
| Z jakich kawałków są skrecze z "11. Wrooclyn Dodgers - Śmiechu oszczędź (+DJ Papa Kościej)"? Najbardziej mi chodzi o ten w stylu: "It's a real hardcore" |
|
|
|
|
 |
KrwawySzakal
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2010-05-20, 11:47
|
|
|
| Bardzo ciekawa składanka. Kilka kawałków zagościło na dłużej na moich głośnikach. Najbardziej chyba spodobał mi się kawałek PeRZet'a W dół i W górę. Ogólnie nie jest źle. Kawałek Bubla z Erenesem też kozacki w chuj, wielkie propsy za składankę czekam na vol. 3 !! :D |
|
|
|
|
 |
mloda
Laik

|
Wysłany: 2010-06-19, 11:03
|
|
|
| Ehe te nutki nigdy nie zchodza z tapety;pp hehe:) widzaialmz ze ktos sie czepial o tym ze malo pare osob wie o hip-hopie czy cos takiego;p chcialam tylko dodac ze ja od kad pamietam to sluchalam Tupaca albo Eminema;) szczerze to tylko z kuzynem niczego innego nie sluchalam. i wcale nie uwazam sie za jakos lepsza albo cos...;p |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|