Wysłany: 2011-12-13, 19:10 Projekt Nasłuch - zapowiada Sobota / PREORDER
Już dzisiaj startuje preorder płyty Projekt Nasłuch - "Nieznani Sprawcy" LP.
Krążek ten stanowi swoisty powrót składu na scenę po 6 latach nieobecności. Płytę wyprodukowało trzech producentów: Bob Air, L Pro, Matek (członek Projekt Nasłuch)
Płyta to zbiór 22 numerów napisanych i nagranych na przestrzeni ostatnich 2 lat. Brzmieniowo stanowi ona mieszankę różnych styli, od samplowanych klasyków, przez bangery do bitów które łączą obie te techniki w idealnych proporcjach.
Gościnnie udzielają się tacy raperzy jak: Bisz, Bonson, Białas, Sobota, PMM, Sage i Te-Tris
01. Nieznani Sprawcy
02. Szklanka Wody
03. Ryzyk Fizyk , feat. Bisz
04. Gumeczka , feat. Białas
05. Niebo na dłoni
06. Dusza
07. Nim nadejdzie jutro , feat. Te-Tris
08. Syzyf
09. Litr za Litr
10. Ostatni Telefon
11. Music Make My Life
CD 2:
01. Jesteśmy, zrobiliśmy, trzymajcie!
02. Zgadza się
03. 7
04. Dobre Chłopaki , feat. Bonson, Białas
05. Białe flagi płoną
06. Na pochybel
07. Drug Romans
08. Taki Ja , feat. Sobota
09. Waga
10. Samobój
11. Pierdol to , feat. PMM, Sage
Już miałem napisać, że szkoda, że Jimsona nie będzie na tej płytce, ale na fejsiku piszą że pojawi się w dwóch numerach - tyle dobrze.
Podeszła mi ostatnio solówka którą dał Orzeu, więc dodając bity dwóch zajebistych producentów i jednego niezłego - będzie czego posłuchać. Mam nadzieję, że to nielegal, bo nie będę miał wyrzutów sumienia przy poborze, odsłuchu i jaraniu się tym materiałem.
_________________ Grunt To Zdrowie
Beton To Grunt
Beton To Zdrowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum