G.R.B
Laik

|
Wysłany: 2011-12-20, 23:26 Mix i mastering
|
|
|
Elosz, juz kiedyś pisałem w tej sprawie no, ale nie zaszkodzi jeszce raz.Zajmuję się mix'em i mastering'iem hmm bardziej profesionalnie to około 6-7 miesięcy ten krótki czas może wam się wydać mylący, i możecie mieć wątpliwości co do moich umiejętności, ale tak nie jest. Niektórzy siedzą w tym latami i biorą kase za coś co średnio się da słuchać w domu nie mówiąc juz na słuchawkach od telefonu. Spotykałem się z ludźmi którzy brali 50zł za ten etap produkcji (mix master). No ale nie w tym rzecz. Oferuję wam mix i mastering dzięi któremu wasze kawałki zabrzmią naprawdę dobrze, w cenie 20 zł od kawałka do 4 minut, na całe płyty myślę że będzie zniżka jeżeli ktoś się zdecyduje.Sam etap masteringu czyli etap końcowy jest robiony (nie wiem jak to nazwać) technice? Mid-Side.Poniżej podam pare linków z kawałkami które robiłem Track 1 Track 2 Troche starszy kawałek Track3 Kontakt: GG: 704235 Pisz, pytaj napewno się dogadamy.
Nazwy tematów nie mogą zawierać tylko i wyłącznie wielkich liter, upominam /Simson |
|
|