Ja teraz wytłumczę sie trochę czemu ten kawałek nagrałem tak jak nagrałem.
Do pisania tego tekstu znalazłem sobie fajny, pasujący do mrocznego klimatu jaki chciałem stworzyć w kawałku beat, jednak beat ten było bardzo wolny, więc starałem się pisac jak najdłuższe wersy, by dobrze wyszło. Jednak po napisaniu tekstu okazało się, że mimo wszystko wersy są za krótkie i po prostu nie dało się tego dobrze nagrać (probowałem), więc musiałm zmienić beat na szybszy. Próbowałem kilku i wszystkie były za szybkie. Ten, pod który w końcu nawinąłem jako tako pasował, ale i tak było za szybki, wiec trochę poskracałem m.in. refren, ale nie skracałem wszystkiego, bo równoczesnie mogłem pisac tekst od poczatku, wiec postanowiłem nawinąć tak jak jets pod beat taki jaki jest. No i wyszło jak wyszło. Ledwo nadążałem z takimi długimi wersami za tym beat'em, hehe
HAHAHA myślicie, że to mój kawałek? On się zaraz zacznie...
Szkoda, bo to co leciało przed Twoim numerem było o wiele lepsze :P
Już myślałem, że masz fajny bit na feacie z Laskowskim, ale puściłeś sobie po prostu pioseneczkę...
Strasznie przesadzony ten akcent angielski.
Śmiech na siłę wyduszony, bardzo sztuczny.
Oba kawałki nie przypadły mi do gustu, ale nie mnie oceniać.
Jednakże zagłosuje na Ziomusia, bo jego kawałek jest jednak lepszy...przeceniają Cię Arek...słyszałem, że jesteś dużo lepszy, zawiodłem się.
Wysłany: 2008-01-29, 01:00
Ponury JOKER napisał/a:
Tak, tak Arek, już się nie tłumacz
Zauważ, że z własniej woli chciałem to napisać, więc napisałem, bo taka jest prawda co do tej nagrywaki.
Ponury JOKER napisał/a:
A po za tym najpierw naucz się pisać: Arek napisał/a:
ale i tak było za szybki,
Nie czepiasz się za bardzo?!
Ponury JOKER napisał/a:
Cytat:
HAHAHA myślicie, że to mój kawałek? On się zaraz zacznie...
Szkoda, bo to co leciało przed Twoim numerem było o wiele lepsze
Jak kto lubi.
ALe ja nie chciałem tak zrobić, jak zrobiłem, bo miała być sama muzka, bez słow Laskowskiego, bo wiadomo, że nikt nie pomyslał, że to ja spiewam, ale później pomyslałem, że musze dodać to jak Laskowski spiewa, bo nie chcialem, zeby ktos pwoiedział, że nie na temat. No i tak wyszło, że nie pomyslałem, że o tym, że jak dodam spierw Laskowskiego moje zdanie " myślicie, że to mój kawałek? " będą zbędne i nie będą pasowały. Dopiero później to zauważyłem, jak było juz za późno na zmiany, a poza tym to i tak wolałem już zostawić tak jak jest razem z tym szczegółem.
Ponury JOKER napisał/a:
Strasznie przesadzony ten akcent angielski.
Pisałem wyżej, że ledwo mieściłem się w beat'cie, wiec dodatkowo po angielsku nawinąc było cięzko.
Ponury JOKER napisał/a:
Śmiech na siłę wyduszony, bardzo sztuczny.
No chyba wiadomo, że wymuszony, nie?
To jest oczywiste w tym przypadku.
Ponury JOKER napisał/a:
słyszałem, że jesteś dużo lepszy,
W jakim sensie "słyszales"?
Ostatnio zmieniony przez PWT 2008-01-29, 11:59, w całości zmieniany 1 raz
Myślałem, że się wkurwisz jak przeczytasz mojego posta (bo w tym przypadku też doszły mnie słuchy, że od razu się rzucasz :P), ale widzę że potrafisz się jednak dogadać.
Od początku:
"Tak, tak Arek nie tłumacz się"
to nie była aluzja, chciałem rozluźnić atmosferę ;)
Czepiam się, bo jestem małostkowy, a to nie pierwszy Twój post, w którym robisz śmieszne błędy.
Mnie nie musisz pisać jaką miałeś wizję, bo to Twoja koncepcja kawałka, nawet ciekawa ale mnie się po prostu Twój styl nie podoba.
A co do śmiechu, no to przecież wiadomo że musiał być wymuszony, ale mogłeś się postarać o trochę emocji, żeby zabrzmiał nieco naturalniej, to nie takie trudne :D
W jakim sensie słyszałem? W takim, że doszły mnie słuchy, zostałem poinformowany, a wcześniej jakoś nie słyszałem Twoich kawałków (może to i lepiej :P).
tak wtrącając się to nie jest Zenon Laskowik tylko Janusz Laskowski kompletnie różne osoby. Zenon Laskowik wielkim kabareciarzem z komuny był. a laskowski to jak slychac jakis marny grajek :D
PWT [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-29, 12:04
Ponury JOKER napisał/a:
a to nie pierwszy Twój post, w którym robisz śmieszne błędy.
Zdarzają się, ale wiesz co? Popatrz na innych uzytkowników, wtedy moje rzadkie błędy bedą przez ciebie niezauważalne.
Ponury JOKER napisał/a:
W jakim sensie słyszałem? W takim, że doszły mnie słuchy, zostałem poinformowany, a wcześniej jakoś nie słyszałem Twoich kawałków (może to i lepiej
Twoje zdanie.
Cytat:
tak wtrącając się to nie jest Zenon Laskowik tylko Janusz Laskowski kompletnie różne osoby. Zenon Laskowik wielkim kabareciarzem z komuny był. a laskowski to jak slychac jakis marny grajek
No wiem, racja. Po prostu oni mi się ciagle mylą (ich nazwiska). Już poprawiłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum