Przesunięty przez: Torbix 2008-02-15, 07:47 |
|
| Kto wygrał? |
| Jarson |
|
71% |
[ 15 ] |
| Pszczoła |
|
28% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 21 |
| Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ejson
Friend

Pomógł: 26 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 3985 Skąd: Sossenheim
|
|
|
|
 |
Klin
Ziomek

Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 101 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-02-09, 17:33
|
|
|
Głos na Jarsona, dobry kawałek.
Kawałek pszczoły mi jakoś nie podszedł :/ Wiem, że stać ją na więcej... |
|
|
 |
Ejson
Friend

Pomógł: 26 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 3985 Skąd: Sossenheim
|
Wysłany: 2008-02-09, 17:46
|
|
|
no kawałek pszczoły mi tez za bardzo teraz nie podszedł
Jarson dobry track !! głos na ciebie |
|
|
|
|
 |
ziommek
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2008-02-09, 20:28
|
|
|
Jarson dobry track....
pszczoła.. zawiodłem sie bo na prawde cieniutki poziom kawałka... głos na jarsona.... |
|
|
 |
Czarnuch
Friend

|
Wysłany: 2008-02-09, 20:46
|
|
|
tutaj nie zagłosuje :)
Jarson - niby to lepiej brzmi od Pszczoły na 1 "rzut ucha", ale tak na prawdę jest to kolejny kawałek gdzie są ino bragi, co nasuwa pytanie jakby to wyglądało gdyby Jarson musiał nawinąć o czymś konkretnym :) (no i momentami Jarson brzmi jakby męczył się na bicie)
Pszczoła - Pszczoła akurat ma teksty, do mnie akurat nie przemawia moralizatorstwo kogoś młodszego ode mnie, bo to jednak za mało wg mnie stażu, żeby wiedzieć coś o życiu, ale brzmi to dość autentycznie w jej ustach. Problem w tym kawałku jest taki, że Pszczoła nie poleciała na klasycznym bicie.
Dlatego jak wyżej napisałem nie zagłosuje :) pzdr |
|
_________________ You're watching a master at work...
 |
|
|
|
 |
Loris
Stały Bywalec

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 31 Gru 2007 Posty: 353 Skąd: Silesia
|
|
|
|
 |
pszczola
Stały Bywalec

Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 317 Skąd: Zielona Góra/Poznań
|
Wysłany: 2008-02-09, 22:40
|
|
|
killabees, nie znasz mnie i nie wiesz jakie mam doswiadczenia zyciowe takze uwazam ze akurat wiek do moralizatorstwa nie ma wiekszej zaleznosci, ale masz prawo do swojego zdania
i nie piszcie ze slaby track i ze sie zawiedliscie. Mnie sie ta zwrotka podoba jest szczera i opisuje jak widze ten swiat, ktorego obraz jest 'nie z tego swiata" |
|
_________________ ..jedyną stałą rzeczą w życiu jest zmiana..
 |
|
|
|
 |
Czarnuch
Friend

|
Wysłany: 2008-02-09, 22:51
|
|
|
| pszczola, hmm ja patrzę na sprawę szerzej. Nie mam zamiaru umniejszać Twemu życiowemu doświadczeniu, poza tym napisałem że wg mnie brzmisz w tym dość autentycznie. Chodzi mi o to, że zarówno Ty, jak i ja, jesteśmy gówniarzami. ok 20 lat to wg mnie za mało żeby np powiedzieć, że się zna życie. Część z nas nie wiadomo, czy będzie tak mogła powiedzieć w wieku starości. Dlatego w tym wieku to dla mnie bardziej powtarzanie utartych mniej lub bardziej sloganów że życie jest takie lub takie, niż mówienie o nim na podst. własnej wiedzy wyniesionej z doświadczeń. Na razie mamy na nie zbyt wąską perspektywę, żeby potrafić je ocenić wg mnie. Tyle. |
|
_________________ You're watching a master at work...
 |
|
|
|
 |
pszczola
Stały Bywalec

Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 317 Skąd: Zielona Góra/Poznań
|
Wysłany: 2008-02-09, 23:01
|
|
|
| w pewnym sensie masz racje ale nie do konca sie moge z Toba zgodzic, ale to juz jest temat na duzo dłuzsza rozmowe |
|
 |
|
|
|
 |
Rafał Lidwin [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-10, 14:50
|
|
|
| Jarson mi się bardziej podoba...Głos na niego |
|
|
|
|
 |
BMC
Ziomek

|
Wysłany: 2008-02-11, 00:10
|
|
|
| Pszczoła dobry numer, szkoda ze krótki/// |
|
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-11, 00:30
|
|
|
Ja stawiam na Jarsona.
Pszczoła Twój kawałek mi się nie podobał, a wiesz, dlaczego?
Bo za bardzo starasz się być taka "pyskata" (bez obrazy). Chodzi mi o nawijanie.
Przez to Twoj głos się zmienia na gorsze. Dusisz głos, co nie wychodzi najlepiej.
Postaraj się naturalniej nawijać, to będzie o niebo lepsze, chociaz mozliwe, że nawet nawijając jak nawijasz możesz nawijać fajnie, ale musiałbyś to wyćwiczyć.
Zauważ, ze Ania Sool nawija tak samo, co zresztą już Ci pisałem (że macie podobne głosy), ale u niej to bardzo dobrze wychodzi, więc jeśli jej to wychodzi to sądzę, ze Tobie tez powinno po jakims czasie zacząć wychodzi, jednak nikt nie wiem ile to może porwać, dlatego sądzę, że powinnas odpuścić taki styl i go zmienić na naturalniejszy, to będzie, tak jak już pisałem, o wiele lepiej. |
|
|
|
|
 |
pszczola
Stały Bywalec

|
Wysłany: 2008-02-11, 06:58
|
|
|
| to jest moj naturalny styl chorego gardła wiec nie ruszaja mnie Twoje uwagi i jestem pyskata wiec dlaczego mam to ukrywac? i nie porownuj mnie kolejny raz do Ani Sool ;] |
|
 |
|
|
|
 |
Kyubi
Obeznany

Pomógł: 9 razy Wiek: 28 Dołączył: 23 Gru 2007 Posty: 299 Skąd: Jaro koło Strzegomia
|
Wysłany: 2008-02-11, 11:15
|
|
|
| Ja sie nie będę wypowiadał jakimiś długimi zdaniami głoś leci na Jarsona ale track pszczoły też mi się podoba chociaż wiem że mogła nagrać coś jeszcze lepszego. |
|
|
|
 |
Master Yoda
Sponsor

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 661 Skąd: 061
|
Wysłany: 2008-02-11, 11:34
|
|
|