Przesunięty przez: Ejson 2008-01-30, 12:48 |
|
| Kto wygrał? |
| Azeter |
|
48% |
[ 14 ] |
| Jacob |
|
51% |
[ 15 ] |
|
| Głosowań: 29 |
| Wszystkich Głosów: 29 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Jacob
Ziomek

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:22
|
|
|
| juz nie chce mi sie bronic mojego dżoja :) pomijajac że mam w dwoch wersach wiecej rymow niz niektorzy w osmiu... pozdro banda |
|
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-28, 22:28
|
|
|
Coś mi się zdaje, że Azeterowi po wygraniu bitew uderzyła woda sodowa do głowy, hehe...albo to przez tę chorobę.
Kawałek Jacoba tez nie jest zły, ale mogłeś trochę pomysleć nad refrenem.
Tak wiec co do osądu, to chciałbym dac jeszcze jedną szansę Azeterowi, bo sądzę, że nawet jak przegra z Jacobem, to uznam, ze przegał nie z Jacobem, a przegrał chorobą. |
|
|
|
|
 |
pajak
Świeży

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:50
|
|
|
| yhmmm to jest tak jakby napisac koles mial slaby tydzien wiec moze w nastepnym napisze cos lepszego lub o koles jest slaby ale jak nagra z 5 kawalkow bedzie lepszy przez trening wiec glos na niego.ma huiowy temat bla bla i milion usprawiedliwien . wiec to jest tak jak pisales ze mam nieczysty wokal, bo mam wiec powiem ze wypilem kilka piw i nie mialem sil rapowac. bo byl piatek,zimowa depresja itp i licyzlbym ze zaglosujesz na mnie. mysle ze mimo wszystkich warunkow czy ktos jest przeziebiony , czy ma pryszcza , czy pada deszcz , czy slonko swieci to bez roznycy mamy 2 kawalki 1 lepszy 2 gorszy i glosujemy na lepszy bez wzgledu na cos tam . no ale.. :) |
|
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-28, 23:07
|
|
|
| pajak napisał/a: | | yhmmm to jest tak jakby napisac koles mial slaby tydzien wiec moze w nastepnym napisze cos lepszego lub o koles jest slaby ale jak nagra z 5 kawalkow bedzie lepszy przez trening wiec glos na niego.ma huiowy temat bla bla i milion usprawiedliwien . wiec to jest tak jak pisales ze mam nieczysty wokal, bo mam wiec powiem ze wypilem kilka piw i nie mialem sil rapowac. bo byl piatek,zimowa depresja itp i licyzlbym ze zaglosujesz na mnie. mysle ze mimo wszystkich warunkow czy ktos jest przeziebiony , czy ma pryszcza , czy pada deszcz , czy slonko swieci to bez roznycy mamy 2 kawalki 1 lepszy 2 gorszy i glosujemy na lepszy bez wzgledu na cos tam . no ale.. |
No niby racja, ale ja wiem, że Azeter potrafi zrobić dobry kawałek, bo sluchałem jego wcześneijszych kawalków, wiec wolałbym, żeby lepszy przeszedł do następnej rundy.
A co do ciebie, no to widzisz - twoja wina. trzeba było na trzeźwo nagrać, hehe
Wtedy miałbyś ode mnie pkt. |
|
|
|
|
 |
pajak
Świeży

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:14
|
|
|
| mi nie chodzi o pkt ;d tylko popatrz np azeter mogl pic aktimel czy zakladac 2 bluzy jak szedl na dwor i by sie nie rozchorowal gdyby bardziej uwazal tam wyzej to opisalem bo to glosowanie troche dziwne jest ale luuz kazdy ma swoj glos i tyle |
|
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-28, 23:38
|
|
|
| pajak napisał/a: | | mi nie chodzi o pkt ;d tylko popatrz np azeter mogl pic aktimel czy zakladac 2 bluzy jak szedl na dwor i by sie nie rozchorowal gdyby bardziej uwazal tam wyzej to opisalem |
hehe no racja, hehe, ale nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi, więc nie widziałem twojej. |
|
|
|
|
 |
Leniu
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-29, 10:42
|
|
|
Wszyscy się troszczą o moje zdrowie.
Ja nie chcę wygrać, z góry założyłem, że przegram jak nagrywałem i dlatego wtrąciłem tam "co wollisz? przegrać z honorem czy (...)".
Co do picia aktimela to by nie pomógł, bo epidemia panuje w gw, a jogurciki za 20 zł nie pomagają xD
Co do kawałka to sam nie jestem zadowolony, ale niech sobie będzie co chce xD
Pozdrawiam. |
|
_________________ Spokojnie |
|
|
|
 |
pajak
Świeży

|
Wysłany: 2008-01-29, 17:09
|
|
|
| nie no mi nie chodzi o costam do ciebie czy kogokolwiek , zeby nie bylo :) tylko o uzasadnienie dlaczego ten mc wlasnei powinien przejsc dalej to 80% ludzi głupoty pisze a aktimelem to tak przyklad dalem bo akurat ty jestes chory moglo trafic na kogokolwiek ;) pozdro |
|
|
|
|
 |
Leniu
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-29, 21:48
|
|
|