|
|
| Autor |
Wiadomość |
Nelson
Obeznany

Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 204 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2011-09-05, 06:12
|
|
|
Eminem...
Moim zdaniem to temat rzeka...
Ma swoje wzloty i upadki jak każdy raper na całym świecie. Moje zdanie o nim jest proste jego rap? Podoba mi się szybko nawija i zwroty klei z rozwagą ale za dużo ubliża wszystkim na około, każdemu kto się mu się narazi Em od razu musi go zjechać. Jako człowieka nie przepadam za nim zbytnio być może z powodu tej plotki że kiedyś na scenie spalił Polska flagę i powiedział że nienawidzi Polaków i Żydów, ale to już jego sprawa.awidzi Polaków i Żydów, ale to już jego sprawa. |
|
_________________ Stojąc na krańcu świata donośnie krzyknę KURWA!,
chciałbym rozpierdolić cały ten hejterów kurhan |
|
|
|
 |
desu
Laik

|
Wysłany: 2011-09-05, 10:17
|
|
|
| weed69 napisał/a: | | desu napisał/a: | | weed69 napisał/a: | | ostatnio gówniany rap zaczął robić. |
bo? uwielbiam takie posty. Pewnie dlatego ze Rihana w refrenie, ale tam to juz norma ;) | Dlatego ze Rihana w refrenie. |
muszę Ci na serio pogratulowac, jesli przekreslasz jego dobytek artystyczny jednym refrenem tej utalentowanej Barbadoski ;) |
|
_________________ "Możesz wejść w mój świat bosą nogą i nie poranisz się o fałsz, bo mam osobowość..." |
|
|
|
 |
weed69
Laik

|
Wysłany: 2011-09-05, 17:12
|
|
|
| desu napisał/a: | | weed69 napisał/a: | | desu napisał/a: | | weed69 napisał/a: | | ostatnio gówniany rap zaczął robić. |
bo? uwielbiam takie posty. Pewnie dlatego ze Rihana w refrenie, ale tam to juz norma ;) | Dlatego ze Rihana w refrenie. |
muszę Ci na serio pogratulowac, jesli przekreslasz jego dobytek artystyczny jednym refrenem tej utalentowanej Barbadoski ;) |
kurwa, panie. nie chodzi mi glownie o Rihanne. chodzi mi o to ze wg. mnie Eminem robi dużo gorszy rap niż wcześniej. Na przykład dla mnie takie 'Not Afraid' to wielkie gówno. No, ale już sie spinać nie bede, elo. |
|
|
|
|
 |
desu
Laik

|
Wysłany: 2011-09-05, 21:38
|
|
|
| pani mi chodzi jedynie o argumenty, a nie stwierdzenie ze robi gowniany rap. forum to nie komentarze na portalu z kreska ;) |
|
_________________ "Możesz wejść w mój świat bosą nogą i nie poranisz się o fałsz, bo mam osobowość..." |
|
|
|
 |
fruktuozo
Laik

|
Wysłany: 2011-09-06, 08:00
|
|
|
| Za czasów blond włosów Eminem robił o wiele lepszy rap, według mnie oczywiście. Bardziej podpadają mi te kawałki z tamtych czasów niż obecne notafraidy i inne |
|
|
|
|
 |
Dyzma
Administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 611 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2011-09-06, 18:29
|
|
|
Moje zdanie na jego temat na przełomie roku bardzo się zmieniło, kiedyś był jednym z lepszych wymiataczy za oceanem, przy czym freestyle miał opanowany bezapelacyjnie najlepiej - możliwe, że tak jest nadal, aczkolwiek lata upływają i człowiek staje się coraz starszy, dorasta i zaczyna też inaczej myśleć. Stracił tą samą świeżość, którą kiedyś mieli polscy MCs.
Dzisiaj mam wrażenie, że ta komercyjna część skłoniła go do robienia kawałków pod publikę - wystarczy porównać dawne produkcje do nowości, ale pogratulować mogę sukcesu ostatniej płyty, zaś artyści na całym świecie powinni oddać pokłon i pozazdrościć tak wielkiego osiągnięcia.
Dobrze, że dzisiaj jest bardziej znany - to sukces zarówno osobisty jak i dla HIP-HOPu, szkoda jednak, że jest kojarzony z dwóch kawałków ostatniej płyty, nie oszukujmy się - 90% ludzi znających Eminem poda jako pierwszy kawałek "Love The Way You Lie" i to jest moim zdaniem porażka. Ciekaw jestem ilu ludzi nie ma świadomości, że to HIP-HOP.
PS Kiedyś był Elvis, następnie Jackson - może teraz Eminem. |
|
|
|
|
 |
Piotrek
Ziomek

Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 129 Skąd: Dziki Wschód
|
Wysłany: 2011-09-06, 19:36
|
|
|
| Nelson napisał/a: | | powiedział że nienawidzi Polaków i Żydów |
Wygryźli go z interesu :] |
|
_________________ Z wyrazami braku szacunku i wulgarności
Piotrek
http://www.youtube.com/watch?v=6FP8YWLp8HY
 |
|
|
|
 |
Mic-E
Laik

|
Wysłany: 2011-09-14, 15:09
|
|
|
Jak dla mnie dobrze że ewoluował do formy w stylu Recovery, bo gdyby dalej ciągnął temat pt. Slim Shady robiłby coraz gorszą muzykę (co udowodnił na Relapse), zresztą jest jednym z najlepiej sprzedających się artystów (nie tylko hh) dekady, więc nawijanie że wsadzi Kim do bagażnika byłoby trochę nie na miejscu. Chociaż dalej myślę że jest trochę jebnięty w dekiel
Jeśli chodzi o czysty skill to jak dla mnie najlepszy raper w historii.
5 |
|
_________________ http://www.youtube.com/user/MicEBeats
http://soundcloud.com/mic-e-1 |
|
|
|
 |
Pikasso
Swój Człowiek

Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 406 Skąd: Centrum Szczecin
|
Wysłany: 2011-09-17, 21:46
|
|
|
| Mi jego płyty do relapse sie podobały na recovery pokazał znacznie mnie stylu jak dla mnie |
|
_________________ Strach przeszywa Ci serce jak zatruta strzała
Na jednych czeka Allah, na innych Valhalla |
|
|
|
 |
HrQ
Ziomek

|
Wysłany: 2011-09-21, 21:55
|
|
|
| Dla mnie był jest i będzie dobry ... Nie oceniam go pod względem z kim/gdzie/po co nawijał ale jak to robi ... Ma naprawdę skill, jego umiejętności są na naprawdę wysokim poziomie a jego flow jest nie podrabialne i takie jest moje zdanie. Człowiek dojrzewa i myśli inaczej. Eminem miał przed ostatnią płytą kilka przeżyć i płyta wyszła świetnie. Ludzie on jest najbardziej liczącym się artystą(znajduje się w top 3 sprzedanych płyt na świecie) jest raperem pokazuje że rap żyje jak dla mnie jest osobą super ;) |
|
|
 |
shadytalez
Laik

|
Wysłany: 2011-11-01, 14:11
|
|
|
fajnie napisałeś za czasów " blond włosów " . Eminem nadal rządzi , posłuchajcie Jego
zwrotki w kawałku Forever choć moim zdaniem za bardzo idzie w Dirty South teraz
z |
|
_________________ gz
 |
|
|
|
 |
pyraxx
Laik

|
Wysłany: 2011-11-11, 01:59
|
|
|
| Eminem jedyny raper zza oceanu którego szanuje za to,że nigdy się nie poddał i walczył,pokazał jakoby biały człowiek też umie rapować ;) |
|
|
|
|
 |
Flo Amator NDP
Laik

|
Wysłany: 2011-11-14, 04:50
|
|
|
| Ciekawa postac super flo i jakie txty no i twardy jebany bialas ktory skopal dupe czarnuchom (bez rasistowskiego podtekstu) ale taka prawda, wtedy kiedy on zaczynal mial hardcore przebic sie jako white MC |
|
_________________ Flo amator slabym przyniesc respirator
Nastolatki krzycza tato!
Ten bit jest dla nich jak wibrator
Stymulant katorg i skutek orgazmow
100 procent nastuk daje mojemu miastu |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl