Zamknięty przez: Stachu 2008-01-26, 14:44 |
|
| Autor |
Wiadomość |
scorpio
Friend

Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1717 Skąd: krk
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:30
|
|
|
| Lidwin napisał/a: | | Arek żenada chyba chciał coś w stylu TEDE |
hehe mi się diss na nowej płycie Dj Buhha zajebiscie podobał :D
"olej onara " jak na Tedego to zajebiscie to rozkminił ;D |
|
_________________ Pamiętasz te dziewczyny? byłby słodkie jak miód
Dziś to materialistki co chcą Porsche i chuj
Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie
Pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi
 |
|
|
|
 |
Ejson
Friend

Pomógł: 26 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 3985 Skąd: Sossenheim
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:37
|
|
|
| Nastepne posty nie na temat beda nagradzane WARNEM !!! |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:41
|
|
|
| Arek napisał/a: | | Jak możesz na podstawie tego tekstu uwazać, że ja nie wiem co to jest diss? |
nie na podstawie tekstu ale napodstawie twojej discopolowej odpowiedzi
| Eyyy napisał/a: | | vans ty nie wiesz bo diss nie polega na wyzywaniu heheh ale chuj z tym |
to wytłumacz mi co to jest diss |
|
|
|
|
 |
scorpio
Friend

Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1717 Skąd: krk
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:44
|
|
|
| vans38 napisał/a: | | nie na podstawie tekstu ale napodstawie twojej discopolowej odpowiedzi |
mi tu zajechało dicopolową szyderą ze strony Arka ;p |
|
_________________ Pamiętasz te dziewczyny? byłby słodkie jak miód
Dziś to materialistki co chcą Porsche i chuj
Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie
Pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi
 |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:53
|
|
|
Może Arek zmienia styl na discopolo , albo po prostu nie potrafi odpowiedzieć na diss Matufy. Generalnie rzecz biorąc to diss Matufy nawet mi się podoba choć nie jest to mistrzowskie arcydzieło.
a co do tej wypowiedzi :
| Eyyy napisał/a: | | Nastepne posty nie na temat beda nagradzane WARNEM !!! |
sam napisałeś post nie na temat , więc sam sobie teraz postaw warna. |
|
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-26, 12:56
|
|
|
vans nie zrobię ci tej przyjemnosci i nie odpowiem na diss.
Dla mnie temat zakończony. Nie wiem po co jeszcze tutaj tyle piszecie.
Odpowiedzi nie będzie i koniec! Nie zniżę się do jego poziomu! |
|
|
|
|
 |
matufa
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-26, 13:29
|
|
|
moja ostateczna odpowiedź jest taka że AREK nie ma honoru, nie ma jaja, jest żałosny, żal mi chłopaka, może mój diss nie jest mistrzowski ale zawsze jest to jakis diss a diss polega na poniżeniu kogoś więc AREK został poniżony można powiedzieć że został zjedzony jeśli nie chce odpowiedzieć. ale jestem pewny że arek tak mówi że nie odpowie a teraz bedzie tydzień się męczył aby coś dobrego nagrać na odpowiedź, ziomek jeśli się uwarzasz za "rapera" to odpowiedz bo jeżeli nie to naprawde jesteś discopolowym chłopakiem zresztą to widać czego słuchasz cały czas na chacie
Boys (w sumie na imprach też lubie się przy tym pobawić ) ale nie słucham tego na codzień tak jak ty a i jeszcze laskowika słuchasz i myślisz że jak wkleisz kawałek piosenki laskowika to jesteś fajny i powiesz że to nie ty
ty sie ziomek lecz a i to jest prawda że masz wade wymowy jak nie wiesz to posłuchaj siebie sam ty masz chyba za długi język
no i moja wypowiedź jest na temat dissa więc nie mam prawa dostać warna za to |
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-26, 13:50
|
|
|
Nie łudź się, że twoje slowa mnie ruszają.
Nie nagram, bo nie zamierzam wyzywac się z jakimś dzieciakiem przez internet!
Powiedzialem - Koniec tematu!!! |
|
|
|
|
 |
Ejson
Friend

Pomógł: 26 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 3985 Skąd: Sossenheim
|
Wysłany: 2008-01-26, 13:51
|
|
|
| Cytat: | | no i moja wypowiedź jest na temat dissa więc nie mam prawa dostać warna za to |
heheh nie boj sie ;p hehe
| vans38 napisał/a: | | Może Arek zmienia styl na discopolo , albo po prostu nie potrafi odpowiedzieć na diss Matufy. Generalnie rzecz biorąc to diss Matufy nawet mi się podoba choć nie jest to mistrzowskie arcydzieło. |
zrozum ze nie ma na co odpowiadac ! a tak w ogole to ze nie odpowiada na diss to znaczy ze nie potrafi?? przestan
i mysle ze to nie ma sensu Matufa zrobiles blad ;] trenuj trenuj a nie sie za beef bierzesz ;] |
|
|
|
|
 |
matufa
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-26, 14:14
|
|
|
| Eyyy napisał/a: | | mysle ze to nie ma sensu Matufa zrobiles blad |
ja myśle że nie zrobiłem żadnego błedu bo wielu osobą nie podoba się postawa arka i wiele osób ma coś do niego i ja też mam dużo do niego więc chciałem nagrać coś na niego i to zrobiłem proste i moim zdaniem nie jest to żaden błąd a i to jest też formą treningu
napisałem na temat Matufa vs Arek |
|
|
 |
Stah
Administrator

Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1858 Skąd: Strzegom
|
Wysłany: 2008-01-26, 14:21
|
|
|
| matufa napisał/a: | | ja myśle że nie zrobiłem żadnego błedu bo wielu osobą nie podoba się postawa arka i wiele osób ma coś do niego |
ale Ty kurwa jestes kaleczniakiem i narazie wychodzi Ci to w chuj chujowo i skoncz tak pierdolic bo juz powoli zaczyna mnie to wkurwiac
chcesz se potrenowac to chwyc w lape i trenuj a nie bierzesz sie za beef kurwa jakby arek odpowiedzial to bys musial spierdalac z tego forum bo by Cie zagnebili i jak jeszcze raz bedziesz tak pierdolic to tego pozalujesz ;]
a wracajac do tematu to tak Misiek najechal na Arka ale on skillsy ma i jest ok powiedz komu jeszcze sie tak strasznie nie podoba postawa arka ze na niego chca najechac bo takie Twoje pierdolenie jest tu bez znaczenia ;]
a i jak jeszcze raz napiszesz jaki to arek jest zenujacy i tak dalej ( to samo tyczy sie arka) poleca warny dosc tego ;] |
|
|
|
|
 |
sloneczko17
Kuma Baze

Pomogła: 5 razy Wiek: 21 Dołączyła: 29 Lip 2007 Posty: 522 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2008-01-26, 14:40
|
|
|
| mam pytanie: dlaczego żaden z adminów, moderatorów czy ktokolwiek inny za to odpowiedzialny nie zamknie tego tematu? sprawa jest chyba wyjaśniona do końca: Arek nie odpowie na diss, więc temat jest zbędny bo z tego co widze to służy do kolejnych kłótni co za tym idzie do nabijania postów! |
|
_________________ www.zlodziejeczasu.com
 |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|