Przesunięty przez: Stachu 2008-01-02, 22:01 |
|
| Kto wygrał Finał? (Głosy ważne od osób powyżej 30 postów) |
| BMC1 |
|
36% |
[ 7 ] |
| Azeter |
|
63% |
[ 12 ] |
|
| Głosowań: 19 |
| Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-02, 00:34
|
|
|
| bmc1 napisał/a: | | Taka kmina była na bitwie Spajka z Azeterem, i tam chłopaki uzgodniły że każdy oddaje głos na siebie... Jak miałem bitwe z Miskiem chciałem oddać głos na niego o czym pisałem. Przez to, że widziałem jak to wygląda u innych, to Ja konsekwentnie do końca na siebie głosowałem. Proste, czy jeszce nie kminisz?? |
No rozumiem, ale po prostu miało być, bez głosowania na siebie, a że oni tak zrobili i moderatorzy nic na to, to się dziwię. Regulamin jest jasno napisany.
Jednak ja jestem za tym, bo głosowac na siebie, bo wtedy chociaż widzać ile osob głosowało i nie trzeba robić " zobacz wynik". A wiadomo, że jak każdy na siebi zagłosuje, to w tym momencie te glosy by sie nie liczyły i tyle-proste. |
|
|
|
|
 |
Stróż
Kuma Baze

Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 542 Skąd: ¦wiebodzice
|
Wysłany: 2008-01-02, 08:08
|
|
|
Azi wielkie gratulacje jesteś zwycięscą 2 Wielkiej Bitwy Rap Duma. Elo ;>
[ Dodano: 2008-01-02, 08:10 ]
i gratulacje wszystkim co wystąpile w bitwie. dla wszystkich szacunek. Elo ;> |
|
_________________ www.myspace.com/stroz90
www.streemo.pl/Stroz |
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-02, 09:16
|
|
|
No ja mimo wszystko gratuluję Azi'emu za wygraną. Szczególnie dlatego, że dopiero rozpoczął zabawę z rapem i już jest na tyle dobry, by wygrac turniej. Ćwicz dalej, będziesz lepszy.
Bmc tobie tez gratuluję dojścia do finału.Też nagrywasz dobre kawalki. Udowodniłeś to w walce z Bilans'em, ktorego uważam za najlepszego rapera na forum, jednak mimo to zagłosowałem na ciebie, bo nagrałes dobry kawałek. To cos znaczy.
Dodam, że gdybyś nagrał na finał też taki dobry kawalem, to mój głos tez poleciałby do ciebie. I na koniec to samo co do Azeter'a - ćwicz dalej, będziesz tylko lepszy.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.
I mam nadzieję, że jesli kolejna edycja bitew odbędzie się, będzie ona całkiem inna niż ta mijająca. |
|
|
|
|
 |
Leniu
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-02, 10:58
|
|
|
| Arek1987 napisał/a: | bmc1 napisał/a:
Taka kmina była na bitwie Spajka z Azeterem, i tam chłopaki uzgodniły że każdy oddaje głos na siebie... Jak miałem bitwe z Miskiem chciałem oddać głos na niego o czym pisałem. Przez to, że widziałem jak to wygląda u innych, to Ja konsekwentnie do końca na siebie głosowałem. Proste, czy jeszce nie kminisz??
No rozumiem, ale po prostu miało być, bez głosowania na siebie, a że oni tak zrobili i moderatorzy nic na to, to się dziwię. Regulamin jest jasno napisany.
Jednak ja jestem za tym, bo głosowac na siebie, bo wtedy chociaż widzać ile osob głosowało i nie trzeba robić " zobacz wynik". A wiadomo, że jak każdy na siebi zagłosuje, to w tym momencie te glosy by sie nie liczyły i tyle-proste. |
Nie głosowaliśmy sami na siebie tylko wzajemnie na siebie (ja na niego, on na mnie xD)
A ja nie głosowałem teeraz bo wolałem by było uczciwie xD
Szacunek BMC, oraz wszyscy uczestnicy WBRD
| Arek1987 napisał/a: | | No ja mimo wszystko gratuluję Azi'emu za wygraną. Szczególnie dlatego, że dopiero rozpoczął zabawę z rapem i już jest na tyle dobry, by wygrac turniej. Ćwicz dalej, będziesz lepszy. |
xD
Dzięki.
Admini: To teraz dzielicie VIPa na 5? xD |
|
_________________ Spokojnie |
|
|
|
 |
Duma
Administrator

Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1976 Skąd: Września
|
Wysłany: 2008-01-02, 12:22
|
|
|
co dogłosowania na siebie,czytajcie regulamin :)
jest wyraźnie napisane by uniknąć niejasności:
Jeżeli uznasz że Twój kawałek jest lepszy możesz na swój oddać głos
więc Arek1987, doczytaj ;)
| Azeter napisał/a: | | Admini: To teraz dzielicie VIPa na 5? xD |
heh prędzej bym dał po warnie niż Vipa wszystkim :D hehe
a tak poza tym, ja kolejnej bitwy nie przewiduje chyba że za jakiś czas jak ochłoniecie po tym :) |
|
_________________ Gość Przeczytaj REGULAMIN i FAQ zanim zapytasz
 |
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-02, 12:36
|
|
|
| Duma napisał/a: | | Jeżeli uznasz że Twój kawałek jest lepszy możesz na swój oddać głos |
To od kiedy jest ta zmiana? Przecie wczesniej było tak, że jak ktoś oddał na siebie głos to dostawał warna. |
|
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2008-01-02, 12:43
|
|
|
| dopiero dziś miałem okazje posłuchać kawałków i muszę powiedzieć nie ujmując nikomu że Azi z chłopakami ostro nagrali zajebisty kawałek i myślę że chyba nikt by nie rozjebał ten kawaliny takie moje zdanie |
|
|
|
 |
Stah
Administrator

Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1858 Skąd: Strzegom
|
Wysłany: 2008-01-02, 13:03
|
|
|
Azek gratuluje !! | Duma napisał/a: | | a tak poza tym, ja kolejnej bitwy nie przewiduje chyba że za jakiś czas jak ochłoniecie po tym |
dokuadnie bo byl taki dym podczas tej bitwy
a tak wracajac do sprawy bilansa
czy ktos pamieta co sie dzialo jak Ymcol nagral jakis kawalek ?? tzn "Ymcyk" ??
wsyscy sie na niego rzucilismy a dlaczego bo szlo mu to lepiej tak samo jest teraz tyle ze tera to Bilans zostal zaatakowany
btw
chcialbym uslyszec bitwe miedzy 8khz i chlopakami z Azim to by byla wyjebka totalna :] |
|
|
|
|
 |
Duma
Administrator

Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1976 Skąd: Września
|
Wysłany: 2008-01-02, 13:27
|
|
|
| Cytat: | Duma napisał/a:
To od kiedy jest ta zmiana? Przecie wczesniej było tak, że jak ktoś oddał na siebie głos to dostawał warna. |
od początku to było :)
nie zmieniałem tego , widocznie nie czytałeś :)
| Staszeq napisał/a: | | chcialbym uslyszec bitwe miedzy 8khz i chlopakami z Azim to by byla wyjebka totalna :] |
heh też o tym właśnie myślałem, bo nagrali razem i zajebiście wyszło, tylko raczej Bilans już na to nie odpowie,chociaż wydaje mi się większą dużo zaczepką niż majesa pierwsza piosenka, i gdyby tak z 8khz to myśle że by rozjebali tą grupke :) |
|
_________________ Gość Przeczytaj REGULAMIN i FAQ zanim zapytasz
 |
|
|
|
 |
PWT [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-02, 13:37
|
|
|
| Duma napisał/a: | Cytat:
Duma napisał/a:
To od kiedy jest ta zmiana? Przecie wczesniej było tak, że jak ktoś oddał na siebie głos to dostawał warna.
od początku to było
nie zmieniałem tego , widocznie nie czytałeś |
To może to było w poprzedniej edycji?, bo było na pewno. |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008-01-02, 14:34
|
|
|
| Arek1987 napisał/a: | | To może to było w poprzedniej edycji?, bo było na pewno. |
w edycji co Bilans wygrał z Ymcykiem nie było to objęte i w finale były problem :| :| |
|
|
|
|
 |
scorpio
Friend

Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1717 Skąd: krk
|
Wysłany: 2008-01-02, 15:17
|
|
|
| oba dobre kawałki więc mój głos by nic nie dał ;D |
|
_________________ Pamiętasz te dziewczyny? byłby słodkie jak miód
Dziś to materialistki co chcą Porsche i chuj
Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie
Pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi
 |
|
|
|
 |
Stróż
Kuma Baze

Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 542 Skąd: ¦wiebodzice
|
Wysłany: 2008-01-02, 15:24
|
|
|
| No to zakonczyla sie WBRD podsumowujac było bardzo ciekawie przez ten niecały miesiac ;] pozdrowienia dla administratora , moderatorów i dal wszystkich którzy wystapili w bitwie. Wielki elo ;> |
|
_________________ www.myspace.com/stroz90
www.streemo.pl/Stroz |
|
|
|
 |
matufa
Obeznany

|
Wysłany: 2008-01-02, 15:46
|
|
|
pozdro pozdro ziomki szacunek. może jeszcze kiedyś stoczymy jeszcze jakąś bitwę :D na razie trenujmy :-)
[ Dodano: 2008-01-02, 15:50 ]
szacun |
|
|
|
|
 |
tloku
Ziomek

|
Wysłany: 2008-01-02, 16:48
|