Przesunięty przez: Stachu 2007-10-17, 13:59 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Ponury JOKER
Stały Bywalec

|
Wysłany: 2008-03-30, 19:52
|
|
|
| shaft120x napisał/a: | Eminem to dziwka, nienawidze go, bo wedlog mnie:
- w jednej piosence przeklina matkę by w drogiej mogl ją przepraszać.
- za zachowanie niegodne rapera. |
- pokaż mi te kawałki, bo coś mnie się wydaje że to jeden i ten sam nr pt. Cleanin' Out My Closet.
- a jakie Twoim zdaniem jest to zachowanie i dlaczego nie jest godne rapera? |
|
|
 |
Pawulon
Friend

Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 171 Skąd: South side
|
Wysłany: 2010-02-26, 18:52
|
|
|
Eminem o Polakach
Pare lat temu w internecie pojawiła się pewna plotka na temat polaków, że niby eminem powiedział następujące słowa "Nie śpiewam dla Polaków i Żydów, gdybym wiedział że tacy ludzie będą słuchać moich płyt, to bym ich nie nagrywał" to nie była jedyna plotka następnym hasłem było, że eminem podczas jednego z koncertów spalił Polska Flagę (niektóre serwisy podają że podczas wypowiedzi "Nie śpiewam ... {Patrz wyżej}"), poniżej powody dla których to tylko plotka.
1. W internecie pojawia się wiele nie wiarygodnych informacji które okazują sie tak zwanym Fake'em i sa nie potwierdzone !
2. Eminem pojechał by w piosenkach po polakach a nigdy nic do tej pory nie miało takiego miejsca!
3. Stracił by wizerunek porządnego gościa u Fanów nie tylko polskich ale i zagranicznych!
4. Nigdy na żadnym serwisie lub w jakimś magazynie nie pojawił sie oficjalny wywiad z tymi słowami! Czyli ktoś to sobie wymyślił!
5. Dlaczego eminem miał by akurat kierować takie słowa do polski przecież nie tylko w Polsce mieszkali żydzi!
6. Stracił by dochód z sprzedawanych płyt!
JEDNO Z PODSTAWOWYCH INFORMACJI DLA KTÓREJ NIBY TA PLOTKA MIAŁA BYĆ PRAWDĄ:
- Eminem omija nasz kraj podczas koncertów! Czyli ma coś do nas!
[Komentarz: Nie jesteśmy jedynym krajem w których Eminem nie występuje i do tego nie takim liczebnym jak inne]
a jak ktoś ma dowód ktory zaprzecza to niech napisze |
|
|
|
|
 |
MakaveliTheDon
Laik

Wiek: 18 Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 14 Skąd: WWA - Praga
|
Wysłany: 2010-09-24, 20:56
|
|
|
Eminem kiedyś robił super muzykę. Jest bardzo kontrowersyjnym raperem. Świetne rymy i technika. Jest bardzo powtarzalny, często nagrywa o tym samym: matka, rodzina, dragi.
Teraz jednak się sprzedał, "przeżył wielką metamorfozę" - kiedyś jechał po Rihannie, teraz nagrał z nią hit numer 1. Świadczy to o kurestwie... |
|
|
 |
MF
Laik

|
Wysłany: 2010-09-25, 10:09
|
|
|
| Pierwsza płyta jaką w życiu kupiłem to "The Eminem Show". Mam sentyment do Shady'ego. Kiedyś był moim ulubionym raperem zza oceanu. Ostatnia jego płyta mi nie podeszła, a zwłaszcza głośny ostatnio w necie kawałek z Rihanną. |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|