Przesunięty przez: Stachu 2007-10-17, 12:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
MakaveliWarrior
Laik

|
Wysłany: 2008-04-12, 19:31
|
|
|
| Wielki człowiek. MAKAVELI LIFE GOES ON!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
EsbeeL [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-15, 06:34
|
|
|
| Jedne z najlepszych raperów jacy kiedykolwiek nawijalim poeata i legenda i szkoda z nie zyje ; / |
|
|
|
|
 |
cycusjp997
Laik

|
Wysłany: 2010-06-07, 21:05
|
|
|
| 2Pac Krol nad Krolami!? Kocham Cie Pac Na Zawsze!? |
|
_________________ Jestem 1oo pr0 Nigga;> |
|
|
|
 |
mloda
Laik

|
Wysłany: 2010-06-19, 15:28
|
|
|
| Tupak byl jest i bedzie wielki dla mnie zawsze.!. przez cale dziecinstwo tylko on... chociaz go juz nie bylo;( kuzyn wiele o nim mi mowil i nauczal..Jego muzyka mnie wycisza... nie kazda:P no ale wiekszosc:P On jest Czarnym Bogiem.!. [*] |
|
|
|
|
 |
CurkaOjcaIMatki
Ziomek

|
Wysłany: 2010-06-20, 14:07
|
|
|
| mloda napisał/a: | | Tupak byl jest i bedzie wielki dla mnie zawsze.!. przez cale dziecinstwo tylko on... chociaz go juz nie bylo;( kuzyn wiele o nim mi mowil i nauczal..Jego muzyka mnie wycisza... nie kazda:P no ale wiekszosc:P On jest Czarnym Bogiem.!. [*] |
po pierwsze "całe dzieciństwo"?- mowimy o teraźniejszosci? masz 12 lat i szczerze wątpie w to czy ogarniasz osobe Shakura w pełni żeby o nim tak pisać, może i czytałas ale niewiele faktów kojarzysz, i zapewne wiele osob na forum sie ze mną zgodzi.
po drugie-jesteś kolejna osobą podtrzymująca kult Wielkiego Tupaca, najlepiej załóżcie jakąś sekte, składajcie ofiary z ludzi, zabijajcie koguty przy " 2Pacalypse Now" itd
po trzecie- jesli jużjest tym Bogiem to czemu podkreślasz że czarnym?- rasistka czy chcesz sie przypucować Murzynom?;>
Tupac był niewątpliwie raperem godnym podziwu, szacunku, pamięci. ale gdyby nie umarł tak tragicznie to wiekszość dzieciakow w wieku np. 12 lat nawet by o nim nie usłyszało, nie mowiąc juz o zapamietaniu tytułu jednego kawałka bądź nazwiska. |
|
|
|
|
 |
MakaveliTheDon
Laik

Wiek: 18 Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 14 Skąd: WWA - Praga
|
Wysłany: 2010-09-24, 19:48
|
|
|
| 2Pac to temat rzeka. Postać która stwarza pozory osoby bardzo charyzmatycznej, co prawda charakter miał ale z drugiej strony był człowiekiem słabym - "Hit 'Em Up" to chyba najlepszy przykład. Raper dobry - było wielu lepszych, na dodatek strasznie przereklamowany, najlepsza płyta to zdecydowanie "Me Against The World". Dobry tekściarz chociaż nie wiem czemu wszyscy uważają go za prekursora rapu, dla mnie nic nowego on nie wniósł. |
|
|
 |
MF
Laik

|
Wysłany: 2010-09-25, 09:25
|
|
|
Tupac był dobrym raperem, nawet bardzo dobrym, ale nie podzielam opinii, że to jakaś legenda rapu, Bóg, czy coś w tym stylu, co najwyżej najsłynniejszy raper. Żałosne jest to, że dzieciaki jarają się nim tylko dlatego, że zginął w strzelaninie i nazywają go poetą często nawet nie rozumiejąc tekstów. Bawią mnie teorie spiskowe na temat jego śmierci. Nawet tam dwa metry pod ziemią nie chcą mu dać spokoju...
Btw. podobno Tupak, Elvis i Majkel szykują wspólną płytę "Big Come Back". |
|
|
|
|
 |
BorewiczBIG
Laik

Wiek: 18 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 25 Skąd: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 2010-10-17, 07:50
|
|
|
| materacmaterac napisał/a: | | Darze go najwiekszym szacunkiem i uwarzam go za jednego z najlepszych raperow... |
Moim zdaniem gdyby jego życie nie zakończyło się w tak młodym wieku narobił
by jeszcze duzo pozytywnego szumu w Kulturze Hip Hop i nie tylko :) |
|
_________________ "Brudne Południe nigdy nie śpi ziom" |
|
|
|
 |
SHR
Świeży

|
Wysłany: 2011-01-29, 12:32
|
|
|
| Wielki raper. Spoczywaj w pokoju... |
|
|
|
|
 |
magnum
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2011-02-06, 16:36
|
|
|
| Kozacki raper, ale niektórzy mają jego zjebany obraz przez zjebanych fanów, których playlista ma 10 raperów. Dzięki takiemu "Old school" pokochałem hip hop bardziej niż wszystko inne, a "Keep ya head up" było przez długi czas moim ulubionym numerem w ogóle. |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|