|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bartol1910
Swój Człowiek

|
Wysłany: 2008-07-09, 13:03 Zeus
|
|
|
ZEUS - MC i beatmaker. Zaczynał w grupach BHZ 13 i Liryczna Kravmaga. Współpracował/współpracuje z takimi wykonawcami jak: Dior, Dusza, Fatum, Kaczy, Koncept, O.S.T.R., PHHR, Vademecum. Na "Pierwszym Mixtapie" jest autorem połowy tekstów i całości strony muzycznej (za wyjątkiem utworów 12 i 18 pochodzących ze składanki "Made in Łódź" wyprodukowanej przez PHHR i dostępnej na stronie www.phhr.net). Obecnie pracuje nad płytą solową która prawdopodobnie ukaże się w legalnym obiegu.
Zwycięzca na Demo roku 2008.
Dyskografia:
PIERWSZY MILION - PIERWSZY MIXTAPE
PIERWSZY MILION - DEEP COVER MIXTAPE
ZEUS - RE-MIX-TAPE - VOLUME 1
JOTESTE - ZYCIE, KTORE MNIE WYBRALO (jako producent)
ZEUS - "MUZYKA OFENSYWNA (EP)"
zeus.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 1316 raz(y) 7,65 KB |
|
|
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2009-12-16, 13:04
|
|
|
| Dziwi mnie że jeszcze nikt nie dał nic od siebie na jego temat. Wspaniały debiut a druga płyta jeszcze lepsza myślę że to jeszcze nie koniec i pokaże jeszcze na co go stać a stać go na wiele dużo niebanalnych tekstów i ogólnie spoko nawijka jaram się ostatnią płytą. |
|
|
|
 |
kirek
Ziomek

|
Wysłany: 2009-12-19, 11:24
|
|
|
| Zeus wymiata ;d Ma fajny głos, teksty i nawijkę ;d |
|
_________________ http://rap-cytaty.com - Portal z rap cytatami.
// Do adminow - to nie jest forum przeciez. |
|
|
|
 |
Danił
Laik

Wiek: 19 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 6 Skąd: Ostrołęka/ Wwa
|
Wysłany: 2010-07-29, 01:43
|
|
|
Zeus, nagrał płytę, dzięki zwyciestwie turnieju " Voodoo", nagrodą było nagranie płyty, oraz bity między innymi autorstwa Dj Decksa.
Zeus chciał nagrac płytę, ale za bity podziękował- od razu wytłumaczył ,że najprawdopodobniej te bity są świetne, a on chce robić całkowicie swoją muzykę, stwierdził ,że gdyby ich posłuchał, mógłby złapac zajawkę na robienie na czyichś bitach.
2 płyta " Album Zeusa " - Kontynuacja unikatowego stylu. Kamil pokazuje ,że hip hop nie musi nam się kojarzyć tylko z syfem, biedą prochami, hajsem i seksem.
Ponadto warto zauważyć ,że Zeus na swoich płytach nie zaprosił żadnych gości.
Jak sam twierdzi, najpierw musi pokazać ,ze jest coś sam wart, później gdy osiągnie więcej, będzie mógł ich zapraszać.
Zapraszam na forum , na którym można POROZMAWIAĆ, i zadać pytanie Zeusowi, na które REGULARNIE odpowiada http://zeuspierwszymilion.phorum.pl/
Pozdrawiam Danił |
|
|
|
|
 |
Dafit
Laik

|
Wysłany: 2010-09-08, 13:05
|
|
|
| Zeus to człowiek od OSTR więc nie może być słaby mam jego płyte na szafce i czekam na kolejną! |
|
|
|
|
 |
Kazet09
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2010-09-21, 19:15
|
|
|
| Dafit napisał/a: | | Zeus to człowiek od OSTR więc nie może być słaby mam jego płyte na szafce i czekam na kolejną! |
Człowieku, najpierw baran w ścianę, a potem wypisuj takie głupoty! |
|
_________________ Myspace.com/Kazet |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|