Przesunięty przez: Duma 2007-10-17, 13:49 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Kubu$ .aKa.
Ziomek

Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2009 Posty: 131 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 2009-08-11, 11:28
|
|
|
| tak peja reprezentuje biedę z co rocznym przypływem milionów zielonych na konto ^^ |
|
|
 |
tentyp007
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2009-08-23, 11:01
|
|
|
| Kubu$ .aKa. napisał/a: | | tak peja reprezentuje biedę z co rocznym przypływem milionów zielonych na konto ^^ |
to była ironia? ;O
Może was zaskocze, ale moja ulubiona płytka peji to "Najlepszą obroną jest atak" :) |
|
|
 |
Żuchol
Friend

Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 839 Skąd: Santok
|
Wysłany: 2009-08-23, 11:04
|
|
|
| z tymi milionami to przesadzasz ; p |
|
_________________ Muzyka śnieżnych pól i krótkich dni,
różowych nocy, ciepłych ust i wiecznych chwil,
bez nich dziś byłbym tylko jednym z tych,
którzy słyszą dźwięki ale nie potrafią zgłębić ich. |
|
|
|
 |
EsbeeL [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-24, 00:01
|
|
|
Co wy macie do tego,że zarabia hajs...ludzie ogarnijcie się.Co ma całe życie biednym być bo się wywodzi z tamtąd?nie sądze..każdy chce mieć hajs i ułożone życie po swojemu,a nie raper zarabia troszke sianka i już afera i żale..juz się sprzedał..śmiech na Sali...
Nas np. jest jednym z najlepszych raperów i najbardziej utalentowanych..wg mnie i wielu osób w Polsce i w Usa i nie tylko..nagrał klasyki co do dziś grają w membranach...ma pełno siana wiele wiele więcej niż Rysiu i nikt nie ma tam sapów do niego..Tylko w Polsce inaczej to wszystko jest odebrane pomimo iż jest świadomość,że tez by się chciało mieć hajs...Ja nie wiem ogarnijcie.Big Up |
|
|
|
|
 |
Pathar
Swój Człowiek

Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 457 Skąd: Zdolny Śląsk!
|
Wysłany: 2009-08-24, 08:54
|
|
|
| Milionów... Jak chuj, miliony to zarabiają w USA. U nas nie ma takich warunków, to po pierwsze. Po drugie, w 101% zgadzam się z przedmówcą wyżej. Na początku nie miał nic, więc o tym nawijał, teraz się nieco dorobił, więc nie będzie pisał o ulicy całych tomów, to chyba logiczne, nie? |
|
|
|
|
 |
Kubu$ .aKa.
Ziomek

Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2009 Posty: 131 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 2009-08-29, 08:42
|
|
|
| Ale jego 90% twórczości jest o tym samym mówię o Peji ^ |
|
|
 |
Bazz
Laik

|
Wysłany: 2009-09-16, 19:25
|
|
|
| Po tym co Rysiu odpierdolił w Zielonej Górze, stracił u mnie trochę szacunek jako człowiek i rapper. Ogólnie ubóstwiam "Na legalu?" i pojedyncze kawałki. |
|
|
|
|
 |
owski
Ziomek

|
Wysłany: 2009-09-21, 20:05
|
|
|
| Kubu$ .aKa. napisał/a: | | Ale jego 90% twórczości jest o tym samym mówię o Peji ^ |
może i tak, ale jeżeli praktycznie każdemu pasuje taki jego styl, to tego się trzyma. Sadzę też, że jeżeli cały czas o tym nawija to jednak ma coś konkretnego do powiedzenia.
Co do syt. w Zielonej Górze, no trochę przesadził, ale czy Wy sami nie wkurwilibyście się jakby ktoś by Wam coś takiego odstawił na koncercie? Poza tym emocje mogą ponieść każdego, nawet jeżeli jest to człowiek "wyżej" postawiony od nas. Jesteśmy tylko ludźmi i naszej natury na siłę nie zmieni nikt. |
|
_________________ Biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć. |
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1843 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
Wysłany: 2009-09-21, 20:28
|
|
|
| owski napisał/a: | | Co do syt. w Zielonej Górze, no trochę przesadził, ale czy Wy sami nie wkurwilibyście się jakby ktoś by Wam coś takiego odstawił na koncercie? Poza tym emocje mogą ponieść każdego, nawet jeżeli jest to człowiek "wyżej" postawiony od nas. Jesteśmy tylko ludźmi i naszej natury na siłę nie zmieni nikt. |
ale bycie artystą zobowiązuje do pewnych zachowań i zasad moralno-etycznych. Peja sam sobie wystawił etykietę,dał się sprowokować i zachował się jak "gówniarz z osiedla"! jest profesjonalistą to powinien się godnie zachowywać,i dbać o reputację a nie odpierdalać takiego "tarła" ,"wiecie co z nim zrobić,to wszystko na mój koszt" jakby był kozakiem to sam by wyskoczył do młodego a nie podjudzał tłumów! a najlepiej jakby zignorował zachowanie jakiegoś "łebka" z gimnazjum ,proste jak pacierz ;] |
|
_________________ http://www.facebook.com/ChataChatson
http://www.myspace.com/chatsonn
 |
|
|
|
 |
owski
Ziomek

|
Wysłany: 2009-09-21, 20:40
|
|
|
| no w sumie masz racje, ale gdyby nawet wyskoczył do tego łepka, to w moim mniemaniu miałby bardziej przejebane aniżeli posłał na niego tłum fanów. A co do olania zachowań łepka, chyba jednak mnie przekonałeś, że mógł go zwyczajnie olać... |
|
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1843 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
|
|
|
 |
owski
Ziomek

|
Wysłany: 2009-09-21, 21:03
|
|
|
| a no... tyle, że z drugiej strony jak nie znasz Peji to z jego wyrazu twarzy bynajmniej ja bym wyczytał "wybijoko"... |
|
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

|
|
|
|
 |
owski
Ziomek

|
Wysłany: 2009-09-21, 23:06
|
|
|
| i na tym zakończymy... :P |
|
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|