Przesunięty przez: Duma 2007-07-26, 19:01 |
|
| Kto wygrał pojedynek? |
| Froniu |
|
60% |
[ 12 ] |
| Paka15 |
|
40% |
[ 8 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
flowbone
Świeży

|
Wysłany: 2007-07-20, 09:16
|
|
|
Froniu jest lepszy technicznie, to trzeba przyznac, ale tekstowo Paka rozwalil go. Nie mówię tu o panczach.Mój głos leci na Pakę, który oprócz bardzo dobrego tekstu nawinal calkiem dobrze jak na rapera ktory nawija 3 miesiace.
Ale prospy dla Fronia za technike. |
|
|
|
|
 |
zcs23
Laik

|
Wysłany: 2007-07-20, 14:27
|
|
|
a mi sie nie podobaly, proste i płytkie pancze Fronia, bo od korew to kazdy zul pod sklepem wyzywa, a raper, ba dobry raper jak tu slysze o Tobie to powinien sie do czegos lepszego pokusić, i te poucinane cuty z peja slums attack [na legalu ] - dla frajerstwa ..... hihi bez kometarza, glos dla PAKI !! ema ema
[ Dodano: 2007-07-20, 14:28 ]
wiecaj tych całych wstawek, niz całej Twojej nawijki :) :mrgreen: |
|
|
|
|
 |
Pyziu
Friend

Pomógł: 21 razy Wiek: 23 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 426 Skąd: Osiek Wielki
|
Wysłany: 2007-07-20, 14:46
|
|
|
Przez tą wypowiedź mam się domyślić że wyzywasz Fronia od żula który siedzi pod sklepem? po pierwsze miałem się tu nie wypowiadać do momentu aż sie skończy głosowanie ale nie mogłem patrzeć jak ktoś taki jak Ty pisze takie coś, po drugie ja nie mówię że Froniu jest dobry i on się tez nie uważa za jakiegoś zajebistego koleszkę co rapuje a że komuś sie podobało to napisał że jest dobry i to jest jego opinia, po trzecie cuty wycięte prosto z filmu a nie z Peji, po czwarte jak napiszesz taki tekst jak Froniu w tym kawałku w ciągu godziny to wtedy możemy pogadać, po piąte widzę że masz dopiero dwa posty i jesteś tu od niedawana więc mogę jedynie przypuszczać że jesteś jakimś kolegą Paki, ale nie wnikam w to...
Dla takich jak Ty tłumaczenie tekstu, reinkarnacja, czyli drugie wcielenie po śmierci, Froniu przez porównywanie Paki do wszystkich zwierząt zawartych w tekście, ma na myśli że drugie życie Paki będzie jednym z tych zwierząt i że te zwierzęta będą miały raczej niezbyt przyjemne przygody, rozumiesz?
Emaaaaaaaa |
|
_________________ "Jeżeli miałby to być dla nas nawet ostatni dzień, My nie sprzedamy się nikomu nie odejdziemy w cień.." |
|
|
|
 |
Sito
Laik

|
Wysłany: 2007-07-20, 15:59 hj
|
|
|
Mój głos leci do Paki. Jest mocniejszy lirycznie, lecz mastering cieńszy. A biorąc pod uwagę to, że Paka zajmuje się rapem 3,5 miecha to tymbardziej głos dla Paki.
Pozdro ziomek :) |
|
_________________ PoStEd By $!t0 (*_*)
Trzeci Wymiar RuLeZZ ! :* |
|
|
|
 |
Bobson
RD Team

|
Wysłany: 2007-07-20, 16:19
|
|
|
| Ej no, nie oszukiwac mi tu!! bo widze ze znajomosci a nawet podwojne konta biora gore nad zdrowa rywalizacja, prosze admina o sprawdzenie numerow IP, bo wietrze spisek, tym bardziej, ze wszyscy przeciwnicy Fronia podaja identyczne argumenty i praktycznie to sa nowi userzy stworzeni w tym samym czasie ;/ |
|
_________________ www.myspace.com/bobsonmc
www.magictown.pl/?affiliate=doriangray1
PROMOCJE! |
|
|
|
 |
Sito
Laik

|
Wysłany: 2007-07-20, 19:55
|
|
|
| Nie zgadzam się. może poprostu to jest prawda. nie da się tego ująć inaczej. graliśmy z paką w gre internetowa i on mi podal strone.. kocham hip hop & rap więc stronka jest wypas :) |
|
_________________ PoStEd By $!t0 (*_*)
Trzeci Wymiar RuLeZZ ! :* |
|
|
|
 |
Bobson
RD Team

|
Wysłany: 2007-07-21, 01:10
|
|
|
| Sito napisał/a: | | Nie zgadzam się. może poprostu to jest prawda. nie da się tego ująć inaczej. graliśmy z paką w gre internetowa i on mi podal strone.. kocham hip hop & rap więc stronka jest wypas :) |
ten post niestety potwierdza moje przypuszczenia, ale jesli sie myle to sorry :P |
|
_________________ www.myspace.com/bobsonmc
www.magictown.pl/?affiliate=doriangray1
PROMOCJE! |
|
|
|
 |
JajoNasz
Stały Bywalec

|
Wysłany: 2007-07-21, 19:27
|
|
|
| Głos na Fronia za caloksztalt |
|
|
 |
Torbix
Friend

Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 765 Skąd: Skwierzyna
|
Wysłany: 2007-07-22, 11:35
|
|
|
| Froniu, gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Paka15
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2007-07-22, 11:50
|
|
|
| Gratuluję swojemu przeciwnikowi, trza mieć honor :) |
|
|
|
|
 |
Zetka
Laik

|
Wysłany: 2007-07-24, 21:43
|
|
|
| Paral napisał/a: | | Hahahaha Zetka weź nawet nie odróżnia cyferek od literek malutki dzieciaczku śkońć śkółkę albio idź do pśećkola :D | wez lamusie utul foke i idz lepiej posluchaj disco polo albo techno bo chuja masz pojecia o rapie ;] a ja troszke w tym siedzie i nagrywam prawi3e od 2 lat ;] i mam wchuj wiekszy szacunek ziomow niz ty u swoich buahaha bo na ciebie wszyscy wykladaja ;] jarzysz? |
|
_________________ Wszyscy ludzie wiedza ze czegos nie da sie zrobic...
Ale pojawia sie ten jeden ktory o tym nie wie....
I on to zrobi ! "to ten co w cieniu murow baka ma w chuju zakaz...." ---->Zet_I_O_eM |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|