Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1976 Skąd: Września
Wysłany: 2007-12-19, 15:26 Forumowe Oscary 2007
Mamy ostatni miesiąc roku, pora więc może na podsumowanie.
Oddać głos może każdy.
Zasady są proste:
- Nie można głosować na siebie.
- Podajemy tylko jedną osobę w każdej kategorii.
- Musisz podać uzasadnienie swojego głosu.
W przypadku nie stosowania się do zasad, post zostanie usunięty, a jego autor może dostać ostrzeżenie.
Głosować można będzie do ostatnich dni grudnia.Ogłoszenie wyników w Sylwestra. Pytania możecie kierować do mnie na PW
1. Najaktywniejszy User
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
4. User zakładający najgłupsze tematy
5. Najlepszy raper z Userów
6. Najbardziej agresywny User
7. Najlepszy Dyskutant
8. Najbardziej szanowany User
9. Najbardziej pomocny User
10. Ulubiony administrator
11. Ulubiony moderator
12. Ulubiony User
Schemat :
Kod:
1. Najaktywniejszy user XYZ ponieważ wszędzie się mądrze wypowiada
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru XYZ ponieważ króluje w dziale humor
wyniki
1. Najaktywniejszy User Stachu
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru Stachu
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Torbix
4. User zakładający najgłupsze tematy Deem
5. Najlepszy raper z Userów Bilans
6. Najbardziej agresywny User Arek1987
7. Najlepszy Dyskutant Fanatyk
8. Najbardziej szanowany User Duma
9. Najbardziej pomocny User vans38
10. Ulubiony administrator Torbix
11. Ulubiony moderator Eyyy
12. Ulubiony User Bilans
jest to zupełnie przypadkowe uzasadnienie, powodzenia
w temacie nie komentujemy, nie wypowiadamy się inaczej niż podawanie userów
_________________ Gość Przeczytaj REGULAMIN i FAQ zanim zapytasz
Ostatnio zmieniony przez Duma 2008-05-25, 16:08, w całości zmieniany 6 razy
1. Najaktywniejszy User Stachu, bo tak napierdala posty, że jeszcze w 2007 będzie miał 2000 :D.
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru Ymcol, kiedy jeszcze się udzielał, to naprawdę nie raz jak coś jebnął to spadłem z krzesła.
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Vans38, robi to rzadko ale spodobał mi się jego ostatni temat dotyczący skaterów.
4. User zakładający najgłupsze tematy Kaspox, niegdyś założyciel licznych tematów, nic nie wnoszących, o Grammatiku i Eldoce.
5. Najlepszy raper z Userów BMC1, on ostatnio mi podpasował.
6. Najbardziej agresywny User Misiek-ASW ostatnio bije agresją wszystkich na głowę.
7. Najlepszy Dyskutant Fanatyk, dużo wie, ma własne zdanie i trafnie je argumentuje.
8. Najbardziej szanowany User Duma, za to że stworzył forum.
9. Najbardziej pomocny User Vans38, bez porównania.
10. Ulubiony administrator Torbix, za daaaawne rozmowy na gg, no i wogóle w porządku.
11. Ulubiony moderator Eyyy, za to samo co w przypadku 10. punktu.
12. Ulubiony UserAzeter, bo poznałem go w tym roku i zajebisty ziomuś.
Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
Wysłany: 2007-12-19, 16:00
1. Najaktywniejszy User Eyyy ponieważ ma najwięcej postów po mnie
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru Paral ma ciekawe tematy w humorze i często śmieszne
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Torbix dużo ma tych tematów w polskich rapie i są bardzo ciekawe
4. User zakładający najgłupsze tematy Deem naprawdę gość czasami przesadzał z tematami były bezsensu
5. Najlepszy raper z Userów Knaps za ostatnią jego płytkę
6. Najbardziej agresywny User Arek ponieważ potrafi pojechac czasami po kimś
7. Najlepszy Dyskutant scorpion udziela się i ma mądre wypowiedzi
8. Najbardziej szanowany User Duma w końcu to Admin i założyciel forum
9. Najbardziej pomocny User Vans38 za to że poprostu ma najwięcej pkt pomógł
10. Ulubiony administrator Duma bo to spoko koleś
11. Ulubiony moderator Eyyy stara się, udziela się i duzo robi dla forum oraz jest dobry w grafice
12. Ulubiony User Arek spoko koleś lubię go
1. Najaktywniejszy User Eyyy, uzasadnienie chyba nie potrzebne...Wystarczy spojrzec na liczbe postow
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru Stachu za tematy w humorze
3.Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Vans38, oprocz ciekawych tematow w kategorii zagraniczne albumy,no i temat dotyczący skaterów.
4. User zakładający najgłupsze tematy Deem tematy wiekszosc bezsensu
5. Najlepszy raper z Userów:dla mnie bezapelacyjnie YMCOL za jego kawalki na free....
6. Najbardziej agresywny User Arek pare razy udowodnil ze potrafi dosc" agresywnie" :) pojechac komus po rajtach
7. Najlepszy Dyskutant BartolBałuty od jakiegos czasu duzo sie udziela
8. Najbardziej szanowany User:Duma-Admin i zalozyciel forum
9. Najbardziej pomocny User Vans38 zawsze gdy czegos szukalem Vans potrafil to znalezc za co THX
10. Ulubiony administrator: Duma Kogos musialem wybrac...Madre wypowiedzi,stara sie o porzadek na forum, ogolnie spoko
11. Ulubiony moderator Eyyy Dobre wrzuty jesli chodzi o zagraniczna muze do tego dba o porzadek
12. Ulubiony User:$MARO$ Czemu? Odpowiedz jest prosta... ZIOOOM... :) MS1 CRU!
1. Najaktywniejszy User Stachu, bo jest czesto na forum i pisze duzo, madrych postów!
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru chyba Azeter... zawsze cos smiesznego napisze na SB :D
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy: Stachu!
4. User zakładający najgłupsze tematy
5. Najlepszy raper z Userów raczej Stówka, w chuj podobaja mi sie jego track
6. Najbardziej agresywny User
7. Najlepszy Dyskutant fanatyk, takie same uzasadnienie jak podał bobson ;]
8. Najbardziej szanowany User : Duma! i znow to samo uzasadnienie co podal bobson :D
9. Najbardziej pomocny User Vans38, liczba jego "pomógł" mówi sama za siebie!
10. Ulubiony administrator Duma!!
11. Ulubiony moderator Eyyy, ziomek z bloków! naprawde równy gość!
12. Ulubiony User -------------- | | ------------------------
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1976 Skąd: Września
Wysłany: 2007-12-19, 20:24
1. Najaktywniejszy User Stachu,widać że stara się rozwijać forum
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru również Stachu , zakłada pełno tematów w dziale humor więc musi się tym interesować :P
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Torbix, ciekawe ma w polskim rapie szczególnie
4. User zakładający najgłupsze tematy..
5. Najlepszy raper z Userów Bilans, najlepsze mp3
6. Najbardziej agresywny User Misiek ASW ,chyba chce mnie zdissować :P
7. Najlepszy Dyskutant Arek1987 ciekawe, rozbudowane wypowiedzi
8. Najbardziej szanowany User Torbix,w końcu admin ;)
9. Najbardziej pomocny User Vans38, można zawsze liczyć na jego pomoc :)
10. Ulubiony administrator Torbix, spoko admin :D
11. Ulubiony moderator Eyyy, dobrze się z nim gada,zawsze pomocny
12. Ulubiony User Bilans, najwięcej z nim gadam na gg, jako chyba z jednym z userów, i tu nie chodzi tylko o jego mp3 :)
_________________ Gość Przeczytaj REGULAMIN i FAQ zanim zapytasz
Ostatnio zmieniony przez Duma 2007-12-29, 14:20, w całości zmieniany 4 razy
1. Najaktywniejszy User: Stachu post za postem :D
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru: Stachu za tematy w humorze
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy: Torbix za informacje o polskim rapie
4. User zakładający najgłupsze tematy: Deem niektore tematy to moj pies lepiej zalozy
5. Najlepszy raper z Userów:Bilans dobre kawalki w chuj
6. Najbardziej agresywny User: Arek nie da se napluc na twarz
7. Najlepszy Dyskutant: Fanatyk potrafi uzasadnic swoje zdanie
8. Najbardziej szanowany User: Duma glowny zalozyciel Forum
9. Najbardziej pomocny User:Vans za to ze jest pierwszym do pomocy
10. Ulubiony administrator:Torbix jak to mowia dobry "funfel" :D
11. Ulubiony moderator: Eyyy zawsze i wszedzie co jak co ale jest konsekwenty jak trzeba
12. Ulubiony User : ------
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru - Lidwin bo mnie smieszy całokształtem
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy-Torbix, onteresujace tematy, warte uwagi
4. User zakładający najgłupsze tematy-BartolBałuty, dziwne zakłada tzreba przyznać
5. Najlepszy raper z Userów-Qreeg, nieraz umie dobrze skleić rymy
6. Najbardziej agresywny User-Garbaty anioł emce, koleś jest dziwnie ustosunkowany
7. Najlepszy Dyskutant -Fanatyk, ma te poparcia
8. Najbardziej szanowany User - pdg_zolniez bo szanuje go za ,,PGD,, że tezz lubi ;D
9. Najbardziej pomocny User- Vans38, mi jescze nie miał okazji pomóc ale raczej nikt tyle niezrobił dobrego co on
10. Ulubiony administrator-Duma, pozatym jest ziomem Z WRZ
11. Ulubiony moderator- Milor, spoko ziom fajny avatar
12. Ulubiony User- Raptor_BCM, ziom z mojej grupy wiec...wiadomka
1. Najaktywniejszy User Stachu - najwięcej postów
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru Stachu - dużo wnosi postów do humoru
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Torbix - ciekawe posty w "polski rap"
4. User zakładający najgłupsze tematy kaspox - wytłumaczenie takie jak u bobsona
5. Najlepszy raper z Userów Fanatyk - podobały mi się jego kawałki
6. Najbardziej agresywny User arek - lubi wchodzić w rózne konflikty
7. Najlepszy Dyskutant fanatyk - ma dobrze
przemyślane posty
8. Najbardziej szanowany User Duma założył to forum
9. Najbardziej pomocny User vans38 - dużo pomaga na forum
10. Ulubiony administrator głupie pytanie bo jest ich dwóch 50/50
11. Ulubiony moderator milor - smerfero ;D lajtowy ziomek
12. Ulubiony User milor - jest za Wisłą z tego co wiem
_________________ Pamiętasz te dziewczyny? byłby słodkie jak miód
Dziś to materialistki co chcą Porsche i chuj
Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie
Pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi
1. Najaktywniejszy User - Stachu , Bardzo często jest na forum i często widać jego posty
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru - Milor , zajebisty koleś , można z nim pożartować
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Torbix , ma duzo ciekawych tamatów .
4. User zakładający najgłupsze tematy - BartolBałuty, może nie tematy ale każdy jego post jest kompletnie bez sensu
5. Najlepszy raper z Userów - Knaps , widze w jego kawałkach duży progres co bardzo mi się podoba.
6. Najbardziej agresywny User - Arek , wiadomo dlaczego..
7. Najlepszy Dyskutant - Ymcyk , teraz mniej , ale kiedys często długo dyskutowalismy
8. Najbardziej szanowany User - Scorpion , Jest spokojnym userem , pisze przemyślane posty , więcej takich userów
9. Najbardziej pomocny User - Jak dla mnie to Bobson , najbardziej mi pomagal .
10. Ulubiony administrator - Torbix , wporzo koleś
11. Ulubiony moderator - Lubie ich tak samo , wszyscy wporzo , ale wybieram Eyyy bo najwięcej z nim gadałem i często mi pomagal
12. Ulubiony User - Bilans , spoko koleś - daje zajebiste rady .
1. Stachu-liczba postów mówi za siebie ;]
2. Paral niektóre filmiki wymiatają
3. vans38 ogólnie inteligenty jest nie ma co
4. Garbaty Anioł MC IQ nie grzeszy :]
5. Azeter za pomysły!
6. Arek1987 ciagle sie dopierdala o bzdury
7. -
8. Ymcol bo VIP i wygrał RD :P
9. -
10. obaj :P
11. Staszeq za Avatar
12. PePe_BCM za wymianę tekstów i trening w Bitwie na teksty :P
1. Najaktywniejszy User > Stachu, duza ilosc postow i w ogole rozkreca forum
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru > Milor , ogolnie zywy chlopak
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy > Torbix , Duzo ciekawych tematow zaklada
4. User zakładający najgłupsze tematy > Deem
5. Najlepszy raper z Userów > bilans , bardzo dobry rap robi
6. Najbardziej agresywny User >
7. Najlepszy Dyskutant > fanatyk
8. Najbardziej szanowany User >
9. Najbardziej pomocny User > oczywiscie vans zawsze sluzy pomoca
10. Ulubiony administrator > Torbix spoko ziom z bloków
11. Ulubiony moderator > Milor spoko gosc
12. Ulubiony User <>
PWT [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-26, 00:37
1. Najaktywniejszy User - Stachu. W końcu ma najwięcej postów.
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru - Nie wiem, więc dam Stacha za dodawanie filmików w dziale "Humor".
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Torbix za to, że pozakładał tematy w "Polskim rapie" po "powrocie" rapdumy.
4. User zakładający najgłupsze tematy - Deem, tak jak sami zauważyliście - zakładał głupie tematy.
5. Najlepszy raper z Userów - Dałbym fanatyka, bo dobre kawałki nagrywał, ale za to, że nic w tym kierunku nie robi, stawiam na Bilans'a szczgólnie za to, że ma zajebisty głos do rapu, wiec i flow ma bardzo dobre.
6. Najbardziej agresywny User - Napisałbym, ze assasin, ale sprawdzalem i nie ma go na rd. Chyba nie zarejestrował się po przerwie. Tak więc dam - fanatyka 7. Najlepszy Dyskutant - Bilans. Trochę to przekształciłem i uznałem z dyskusję jego beef z Majes'iem. To on nagrał dodatkowy kawałek w bitwach no i tak zaczął "dyskusję", hehe (oczywiście on zaczął "dyskusję", ale został pierwszy zaczepiony)
8. Najbardziej szanowany User - Duma oczywiście za to, że jednak rapduma powróciło po ostatniej przerwie. Myslałem, że juz koniec, ale na szczęście jesteśmy znowy w sieci. Ucieszylem się jak cholera, że rd powrociło, hehe
9. Najbardziej pomocny User - No Vans, jakżeby inaczej...To on pomaga najczęściej. Wcześniej nawet starałem sie być lepszym od niego i duzo pomagalem, ale on zawsze był lepszy. Nie wiem skąd bierzesz to wszystko, ale masz bardzo dobre źródła, hehe
10. Ulubiony administrator - Tutaj mam dylemat bo szanuję i Dumę i Torbix'a na równi, ale stawiam na Dumę, za to, że jest bo gdyby go nie było, to nie byłoby rapdumy.
11. Ulubiony moderator i 12. Ulubiony User - Tutaj mam problem, bo chciałbym dać Eyyy'a, bo to z nim najczęstszy kontakt ze wszystkich osób z rd, ale także chciałbym dać Stacha, bo od samego poczatku, jak się pierwszy raz zarejestrowałem na rapdumie (zamierzchle czasy, hehe) - polubiłem go. Po prostu zyskałeś u mnie szacunek i do dzisiaj go nie straciłeś (w ogóle widze, ze Ty mnie tez przez ten czas polubiłeś, hehe).Dlatego rozwiązanie moje jest takie: Eyyy'a dam do pkt 11-go, a Stacha do pkt 12-go i problem rozwiązany (chociaż mogłbym dać na odwrót, bo jest to dla mnie bez róznicy).
1. Najaktywniejszy User: Dla mnie będzie to Stachu ma prawie 2000 postów :D
2. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru- Stachu daje Duzo filmików w dziale humor
3. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - bezsprzecznie Torbix za tematy jakie dawał na początku :D
4. User zakładający najgłupsze tematy nie wiem sam hmm.... Deem
5. Najlepszy raper z Userów dla mnie jest to Ymcol Fajnie jedzie po arek1987
6. Najbardziej agresywny User hehe misiek-asw chłopak pojechał arkowi ^^
7. Najlepszy Dyskutant hehe eyyy kiedyś zażarcie dyskutowaliśmy w temacie Tede vs P81
8. Najbardziej szanowany User PePe_BCM za jego znajomość rapu
9. Najbardziej pomocny User - Vasn chyba nie muszę mówic czemu :D
10. Ulubiony administrator Torbix wiecej z nim gadałem
11. Ulubiony moderator to będzie eyyy hehe strzela warnami jak kałasznikiem no i robi zajebiste sygny :D
12. Ulubiony User PePe_BCM hehe
_________________ "This is how I really talk FUCK what you really thought Now I'm really pop
"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum