^ Jeden z moich ulubionych teledysków. Klasyczny kawałek, rozpierdalający cukierkowy bit, zajebista przeróbka I need love LL Cool J, dobrze kontrastujący z tematyką, kontrowersyjne gówno, raczej dla pojebów mojego pokroju.
W życiu bym nie zwrócił uwagi na ten crap gdyby nie twój post.
Aż dziwne zważywszy na fakt, że dla Twojego idola Słonia Necro jest protagonistą i uważa go za niedościgniony wzór. Szkoda, trochę, że jego usilne próby kopiowania Braunsteina tak średnio mu wychodzą. Szkoda także, że najlepszy bit pod jaki Słoń kiedykolwiek nawinął został wyprodukowany właśnie przez Necro ^^^
Abstynent napisał/a:
Spodziewałem się czegoś chorego, a to jest ni w pizdę ni w oko, ani to ciekawe muzycznie, ani jakoś interesujące harmonicznie. Słabe nudy.
Wyraźnie napisałem cukierkowy, nie wiem za bardzo czego oczekiwałeś po takim wyrazie, cutów z Salo, Eraserheada, odgłosów Husqvarny, paru odgłosów przypominających klepanie chujem o parapet rodem z Chorych Melodii?
Abstynent napisał/a:
Ten kontrast jest na 'z', ale co najwyżej zabawny i to tylko na początku, po czym szybko się nudzi.
No, jest zabawny, wesoły, taki czarny humor trochę, sceny zażywania narkotyków przez Uncle Howiego, wujka Necro, taki storytelling na takim bicie, dobry pomysł na kawałek, zdecydowanie się jaram.
Abstynent napisał/a:
No cóż, ujęcia ćpunów są może i kontrowersyjne, ale jakoś mnie nie ujęły. Gówno to już bardziej.
Wiadomo, te 95% rapowych teledysków, na których autor macha łapami jest zdecydowanie lepsza.
więc już od razu nie takie dziwne ;] to że słoń się nim jara lata mi koło pręta, co najwyżej mogę mu pogratulować gustu ;]
S-A-L-U-T-U-J napisał/a:
cutów z Salo, Eraserheada, odgłosów Husqvarny, paru odgłosów przypominających klepanie chujem o parapet
Przesadzasz, to oczywiste, że chodziło mi o harmonię. Szczerze nie wiedziałem czego naprawdę mogę się spodziewać, gdy t y mówisz 'cukierkowy' o bicie kolesia, który znany jest z chorych zagrań.
S-A-L-U-T-U-J napisał/a:
taki storytelling
Nie wsłuchałem się w tekst, nie jestem orłem z angielskiego ;| ale co do czarnego humoru - możliwie, niemniej u mnie wywołuje to uczucie żalu, taki wyschnięty ćpun jako bohater teledysku
S-A-L-U-T-U-J napisał/a:
Wiadomo, te 95% rapowych teledysków, na których autor macha łapami jest zdecydowanie lepsza
Jesli coś wiadomo, to na pewno to, że mam alergię na machanie łapami w teledysku. Moje ulubione? 52 Deep Hans - Spadłem , Sokół - Każdy ponad każdym eny kłeszczyns? Można zrobić kreatywnie i można zrobić mocny klip bez machania rękami i bez pokazywania wujka z igłą -_-
_________________ Grunt To Zdrowie
Beton To Grunt
Beton To Zdrowie
więc już od razu nie takie dziwne ;] to że słoń się nim jara lata mi koło pręta, co najwyżej mogę mu pogratulować gustu ;]
To co można powiedzieć o Twoim guście, kiedy jarasz się Mikserem? x(
Abstynent napisał/a:
Przesadzasz, to oczywiste, że chodziło mi o harmonię. Szczerze nie wiedziałem czego naprawdę mogę się spodziewać, gdy t y mówisz 'cukierkowy' o bicie kolesia, który znany jest z chorych zagrań.
No, kiedy mówię cukierkowy to chyba właśnie o taki mi chodzi x(
Abstynent napisał/a:
Nie wsłuchałem się w tekst, nie jestem orłem z angielskiego ;| ale co do czarnego humoru - możliwie, niemniej u mnie wywołuje to uczucie żalu, taki wyschnięty ćpun jako bohater teledysku
Dlatego napisałem w pierwszym poście jaki jest target, bo mnie i nie tylko mnie takie coś bawi i nie można wymagać aby było inaczej, tak jak nie można wymagać od Ciebie, aby Cię bawiło.
Abstynent napisał/a:
Jesli coś wiadomo, to na pewno to, że mam alergię na machanie łapami w teledysku. Moje ulubione? 52 Deep Hans - Spadłem , Sokół - Każdy ponad każdym eny kłeszczyns? Można zrobić kreatywnie i można zrobić mocny klip bez machania rękami i bez pokazywania wujka z igłą -_-
Dobre są te teledyski, nie mówię, że nie, co prawda ten do Spadłem dopiero teraz widzę i trochę przekombinowany mi się wydaję, ale ogólnie jest fajny. Jednak nie widzę powodów dlaczego by nie pokazywać 'wujka z igłą', znajduje to swoich odbiorców, więc niech sobie wychodzą takie rzeczy w takiej konwencji, skoro komuś sprawia to przyjemność, mniejszą, większą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum