|
|
| Autor |
Wiadomość |
mcspox
Laik

|
Wysłany: 2011-02-13, 15:28 Problem z Adobe Audition 3.0
|
|
|
Witam . Postanowiłem nagrywać na programie Adobe Audition 3.0 , lecz po ściągnięciu go muszę zainstalować Crack do osiągnięcia pełnej wersji . Problem jest w tym, ze gdy wypakowuje tego Crack-a występuje błąd , że plik SharedControls.dll nie został znaleziony . Postanowiłem ściągnąć pojedynczo ten plik no i wklejam go do folderu Adobe i jest napisane , że plik już jest i czy go zamienić, kliknąłem tak i niestety przy ponownej próbie wypakowania Crack-a występuje ten sam błąd.
P.S - Oryginał został uszkodzony podczas transakcji dlatego ściągam z sieci , ponieważ trochę mi się spieszy .
Proszę o szybkie odpowiedzi. |
|
|
|
|
 |
lewap
Kuma Baze

Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 670 Skąd: Piotrków Tryb PTB
|
Wysłany: 2011-02-13, 19:27
|
|
|
| Mi sie to adobe zacina na wtyczkacj waves gdy nakladam efekty , za kazdym razem trzeba zamykać menadżerem zadań i pozniej brać przywrócenie sesji.. ogólnie pod windowsen 7 mi się takie coś dzieje , na XP wszystko smigalo luz wiec no jest jakas nie kompatybilnosc..musisz poszukac cracka albo niech CI ktos go wysle ;) |
|
_________________ Lewap |
|
|
|
 |
mcspox
Laik

|
Wysłany: 2011-02-13, 23:12
|
|
|
| Chyba wykorzystałem już wszystkie cracki , ktore sa w sieci ... Teraz mam kolejny problem , pousuwalem wszystkie foldery z Adobe co mialem na komputerze , sciagnalem Adobe z innego zrodla i teraz nie moge zainstalowac . Napisane jest , ze ta aplikacja jest juz na komputerze . Gdy chcialem usunac musialem podac zrodlo pliku components.msi czyli od instalacji , ale jak moge podac zrodlo jesli wszystkie folderu usunalem . Wiec skorzystalem z programow CCleaner i TuneUp usunalem wszystkei rejestry o Adobe i reszte innych i nadal ten sam problem . Ktoś wie o co chodzi ? |
|
|
|
|
 |
OneManBeat
Obeznany

Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 285 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2011-02-13, 23:24
|
|
|
| Ja jak bym komuś zajebał auto to bym chyba nie narzekał, że nie miało wymienionego oleju... |
|
_________________ Mix - Edycja - Nagrania
http://soundcloud.com/onemanbeat
 |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|