Przesunięty przez: Merol 2010-03-13, 09:01 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Merol
Friend

Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 1519 Skąd: Płock
|
Wysłany: 2010-02-23, 21:14 Chatson - Trzybe (Temat: Dowolny)
|
|
|
Na początku chciałbym pogratulować obu finalistom, a zarazem podziękować im, że chcieli wziąć udział w już 10 edycji Wielkiej Bitwy Rap Dumy. Postanowiłem kontynuować "tradycję" oraz w finale dać wam pełną swobodę, aczkolwiek wiąże się to z pewnym warunkiem. Nagrany przez was track MUSI posiadać minimum dwie zwrotki! Myślę, że to bardzo dobry pomysł i pozwoli sędziom na elastyczniejszą i pewniejszą formę oceny. Jeszcze raz gratuluję i powodzenia!
Track ma być nagrany specjalnie na WBRD, dlatego w tekście musi pojawić się, któreś z owych słów ( minimum jedno, ale nie zabronię użyć wszystkich ):
- Nick przeciwnika
- "WBRD 10"
- "Finał WBRD"
- "Temat dowolny"
- "RapDuma"
Chatson - Trzybe
Temat: Dowolny
Czas na nagranie: 10 dni czyli do 5 marca godz. 21.00
Adres do kawałka dajecie na PW do: Merol
Chatson - Strata
http://www.sendspace.pl/f...9358febfe4deac5
Trzybe - Powstań lub Zgiń
http://www.sendspace.pl/f...64d8ccd5f5dfeef |
|
| Ostatnio zmieniony przez Merol 2010-03-13, 09:02, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
trzybe
Vip

|
Wysłany: 2010-03-05, 20:50
|
|
|
| więc prosimy o głosy ;) |
|
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2010-03-05, 21:12
|
|
|
| Mam trochę dylemacik ale po dłuższym zastanowieniu oddaje głos na TrzyBe lepiej nawinął i to chyba przesądziło więc dla mnie w tym pojedynku Chatson zginął. Pozdro. |
|
|
|
 |
ofen
Friend

Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 812 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 2010-03-05, 21:14
|
|
|
| Merol napisał/a: | | w tekście musi pojawić się, któreś z owych słów (...) |
Chyba u żadnego z Panów nie padły podane słowa w tekscie (tylko u Trzybe na początku tracku, ale nie w tekście....)
Głos na Trzybe - dobry tekst, wers z glebą na "siemasz" genialny :) |
|
|
|
|
 |
trzybe
Vip

|
Wysłany: 2010-03-05, 21:18
|
|
|
a dziękuje ;)
a co do słów w tekście to źle to zrozumiałem, myślałem ze wystarczy przed nawijką lub po dać jakaś gadkę, ale raczej to nie jest problem bo nagrałem to jedynie na potrzeby wbrd, nie mam tego ani na myspace ani w przyszłości też nigdzie tego nie będzie, zapewniam |
|
|
|
|
 |
Motson
Friend

Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1277 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-03-05, 21:57
|
|
|
Trzybe - mocny bit, znajomo brzmi :D
Nawijkowo rozpierducha, tekstowo fajnie, a niektóre wersy naprawdę świetne.
Masz mega głos dzięki czemu bardzo dobrze akcentujesz.
Jako całokształt w skali szkolnej 5/6
Chatson - bit również znajomy.
Nawijkowo troszkę zbyt szybko przez co momentami tracisz na dykcji.
Co do akcentowania to brakuje mi jakiejś większej zabawy bo lecisz tutaj jakbyś strzelał z karabinu, tak samo. Tekstowo bardzo nadrabiasz, podoba mi się.
Jako całokształt 4+/6
Gdybym miał oceniać to oddałbym głos na Trzybe. |
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1842 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
Wysłany: 2010-03-05, 23:20
|
|
|
Dobra powiem tak... nic mnie nie usprawiedliwia ... sytuacje życiowe mnie zmusiły do tego że miałem bardzo mało czasu na nagranie tego traku ... także cieszę się że dotarłem aż do tego etapu ... przepraszam Was szanowne jury również za to że nie dograłem tego motywu "WBRD 10 finał" ale na śmierć zapomniałem o tym ;] Trzybe gratuluje ... odjebałem szopkę inaczej nie mogłem ... mam nadzieję że kiedyś jak los będzie bardziej łaskawy sięgnę po tą koronę:) Pozdrawiam :)
PS: Szkoda że tak wyszło ale niestety ,życie to nie bajka ,przynajmniej nie moje i wyszło jak wyszło ;] |
|
_________________ http://www.facebook.com/ChataChatson
http://www.myspace.com/chatsonn
 |
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1842 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
|
|
|
 |
scorpio
Friend

Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1717 Skąd: krk
|
Wysłany: 2010-03-06, 10:40
|
|
|
| oba kawałki dobre jak na finał 3B z lepszym pierdolnieciem tylko trochę krótki kawałek |
|
_________________ Pamiętasz te dziewczyny? byłby słodkie jak miód
Dziś to materialistki co chcą Porsche i chuj
Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie
Pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi
 |
|
|
|
 |
Merol
Friend

|
Wysłany: 2010-03-06, 11:14
|
|
|
| Zdecydowanie TrzyBe, dobry track :D. Kurde, Chaston nie takie były założenia, w półfinale poleciałeś lepiej :p. |
|
_________________ www.webmuzyka.pl/Merol - Druga płyta w trakcie produkcji. Zapraszam wszystkich chętnych producentów do współpracy! |
|
|
|
 |
Stochu
Friend

Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 559 Skąd: Gdynia PC
|
Wysłany: 2010-03-06, 11:28
|
|
|
Chatson - jaram się bitem, tekst dobry, no ale co do nawijki to podbijam Motsona
3B-Małolata troche mi przypominasz tym głosem hehe, czasem się potykasz w nawijce ale to są takie drobne szczegóły, ogólnie dla mnie wygrałeś . Gratulacje obojgu panom za to że doszli do finału, wkońcu chodzi o dobrą zabawe, pozdrawiam |
|
_________________ PRACE NAD SOLO TRWAJA :)
www.facebook.com/Stochu3miasto ->> kliknij "LUBIE TO" !! |
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

|
Wysłany: 2010-03-06, 14:32
|
|
|
| Gdyby nie pewne zdarzenia losowe to na pewno nieco inaczej by się potoczyło :) ale cóż życie... w 1,5 godziny cudów nie da się zdziałać ;] Trzybe gratuluje ,mam nadzieję że się jeszcze w przyszłości odkuję za tą "losową" porażkę ;) |
|
_________________ http://www.facebook.com/ChataChatson
http://www.myspace.com/chatsonn
 |
|
|
|
 |
Rafał Lidwin [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-06, 15:39
|
|
|
| dla mnie zdecydowanie 3b rozjebał Chatsona, wziął kozak bit, pasujący pod głos i fajnie na nim poleciał. Chatson z całą powagą moge stwierdzić że dałeś najgorszy numer jaki do tej pory nagrałeś na wbrd. Słychać że go nie doszlifowałeś. Pozdrawiam i gratuluje |
|
| Ostatnio zmieniony przez Rafał Lidwin 2010-03-06, 15:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

|
|
|
|
 |
Merol
Friend

|
Wysłany: 2010-03-06, 19:35
|
|
|
| Gratuluję wygranej TrzyBe! Proponuję obu kandydatom na PW wysłać dane do Ejsona z kodem pocztowym, miastem, imieniem i nazwiskiem oraz adresem zamieszkania ;). Temat pozostanie jeszcze kilka dni podklejony zanim go przeniosę ;). |
|
_________________ www.webmuzyka.pl/Merol - Druga płyta w trakcie produkcji. Zapraszam wszystkich chętnych producentów do współpracy! |
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|