Zamknięty przez: Ejson 2010-02-11, 12:21 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Ejson
Friend

Pomógł: 26 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 3985 Skąd: Sossenheim
|
|
|
|
 |
NŁK
Spoko Ziomek

Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 163 Skąd: DRWA
|
Wysłany: 2010-01-31, 17:03
|
|
|
Głupie pytanie... Ogarnie mi ktoś master? Jestem cholernie przeziębiony, nagrałem to i jest niezaciekawie, a siły na obrobienie tego jakoś nie mam, bo co rusz to mi gorzej wychodzi :| byłbym wdzięczny, bo taką wersje to szkoda wrzucać.. jak coś to gadu 6604139
pozdro
EDIT:
Dałem jednak to co miałem... Nie słuchajcie lepiej :D powodzenia Chatson, dzięki za bitwe ;) |
|
_________________ Zwykły chłopak z podwórka bez hajsu i studia...
http://streemo.pl/Nuna |
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1842 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
|
|
|
 |
Radzinho
Laik

|
Wysłany: 2010-01-31, 22:49
|
|
|
Przecież NŁK, chodziło o to , że Ty wygrałeś. Napisał wyżej, że to co nagrał według niego jest słabe i żeby lepiej nie słuchać.
Edit : Ok, źle Cię zrozumiałem ;) Powodzenia życzę Wam obu ;) |
|
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

Pomógł: 42 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lut 2009 Posty: 1842 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
Wysłany: 2010-01-31, 22:56
|
|
|
Radzinho, wiem :) ale mi chodziło też o coś innego ,żeby się nie poddawał chłopak :) Przecież tu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę :) A nie o to czy wygrasz czy przegrasz :P
PS: A tak poza tym to dopóki dopóty jury nie podejmie głosów to sprawa wygranej czy przegranej pozostaje otwarta :) |
|
_________________ http://www.facebook.com/ChataChatson
http://www.myspace.com/chatsonn
 |
|
|
|
 |
Rafał Lidwin [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-02-01, 00:24
|
|
|
| ja jak jutro wytrzeźwieje moge sie pobawić masterem |
|
|
|
|
 |
NŁK
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2010-02-01, 09:35
|
|
|
| Chatson napisał/a: | | Przecież tu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę :) |
Dokładnie:) a dziękując za bitwe, to tak samo jak w przypadku bodajże tematu Lidwina, gdzie wszyscy odebrali jego podziękowania jako to, że jest pewien, że wygrał - tak samo ja tu nie mówię, że przegrałem, choć sam sobie się nie podobam w tym tracku.. bo nie dość, że przez zapchany nos nawinąłem to jeszcze z chrypką, czyli nie oszukując się nagrałem to tak 'nie na pełnej piździe' :D Ale nie zasłaniam się chorobą czy coś ;p bo jak już wcześniej wspomniano liczy się tu dobra zabawa ;) no i trening też zawsze jakiś był ;]
| Rafał Lidwin napisał/a: | | ja jak jutro wytrzeźwieje moge sie pobawić masterem |
No to jakbyś mógł i był w stanie to szrajbnij do mnie:) fakt, wysłałem już moje 'cudo' do Szeryfa, ale Chatson mi pisał, że jego track będzie jutro, więc można by pokombinować jeszcze ;]
pozdro dla wszystkich;) |
|
|
|
|
 |
Chatson
Junior Admin

|
|
|
|
 |
Motson
Friend

Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1277 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-02-03, 19:58
|
|
|
Chatson - bit znajomy. Tekstowo fajnie, podoba mi się zinterpretowanie tematu. Nawijkowo również poziom, bardzo fajnie.
Nuna - bit taki sobie. Tekstowo agresywnie, jednak słabo technicznie. Nawijkowo nic ponad przeciętnością.
Jednoznacznie Chatson. |
|
|
 |
Wściekły
Stały Bywalec

Pomógł: 17 razy Wiek: 20 Dołączył: 26 Paź 2009 Posty: 370 Skąd: Łapy
|
Wysłany: 2010-02-03, 19:59
|
|
|
Nuna - czyżby nadmierne odszumianie? Jakoś tak to brzmi... Nawijka też dziwna, no nie wiem, nie idzie mi to.
Chatson - gdzieś już słyszałem ten bit ;) Dobry jest! Kawałek dobry, chociaż krótki :D
Pokój! |
|
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2010-02-03, 20:13
|
|
|
| Nuna bardzo słabo nie podoba mi się a Chatson nie ma rewelki ale wybrałeś fajny podkład i dobrze sklepałeś ten tekst głos na Chatsona. |
|
|
|
 |
Merol
Friend

Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 1519 Skąd: Płock
|
Wysłany: 2010-02-03, 20:38
|
|
|
@Chatson
Dobrze napisany tekst pod temat i od tej strony okej. Nawijka również najlepsza jaką u Cb słyszałem. Ogółem track, choć bardzo krótki podoba mi się i props za niego ;).
@Nuna
Tragedia, wyłączyłem po wejściu. |
|
_________________ www.webmuzyka.pl/Merol - Druga płyta w trakcie produkcji. Zapraszam wszystkich chętnych producentów do współpracy! |
|
|
|
 |
NŁK
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2010-02-03, 22:30
|
|
|
| Wściekły napisał/a: | | Nuna - czyżby nadmierne odszumianie? |
No sporo odszumiałem, nie ma co...;p nie dało rady tego obrobić ani nic, przyznaje... jak coś to spytajcie Lidwina hehehe;p
@Merol.... jasne... tak poza tym, nikt do niczego nie zmusza
pozdro |
|
|
|
|
 |
deToxicAnt
Świeży

|
Wysłany: 2010-02-04, 01:24
|
|
|
Nuna, niestety od strony technicznej wypadłeś bardzo miernie, nawijka wyszła średnio, tekst też taki sobie. edit. Obczaiłem Twoje tracki na streemie, dużo lepsze tam tracki masz, jakbyś tak samo nawinął tutaj było by kozacko. Proponuje kupić jakiegoś nowego majka./
Chatson, wybrałeś dobry bit, ale to jest dopiero połowa sukcesu, jednocześnie dobrze pod niego nawinąłeś rozwijając zadany temat. Podobało mi się.
Głos na Chatson'a. |
|
|
|
|
 |
NŁK
Spoko Ziomek

|
Wysłany: 2010-02-04, 08:18
|
|
|
| deToxicAnt napisał/a: | | Nuna, niestety od strony technicznej wypadłeś bardzo miernie, nawijka wyszła średnio, tekst też taki sobie. edit. Obczaiłem Twoje tracki na streemie, dużo lepsze tam tracki masz, jakbyś tak samo nawinął tutaj było by kozacko. Proponuje kupić jakiegoś nowego majka./ |
Nie, to nie jest wina sprzętu, bo takowy mam dosyć niezły - no nie licząc zintegrowanej karty... Tak jak pisałem wcześniej, ciężko mi się nawijało, a przede wszystkim za cicho i co za tym idzie musiałem bardzo podgłaszać i powstał cholerny szum... Znajomość mojego masteringu jest minimalna i wyszło jak wyszło;)
Chatson, propsy za track ;) Fajnie się słucha, jedyne co mnie tylko razi to to, że chyba nie pisałeś pod bit i słychać jak czasem go gonisz..;p pozdro i powodzenia dalej! |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|