|
|
| Autor |
Wiadomość |
Shoker (S.P.M.)
Laik

Wiek: 23 Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 25 Skąd: Budzyń / Piła
|
Wysłany: 2011-01-09, 02:24 Chamsko-Chamscy - Świnki Piją Drinki
|
|
|
Dzisiejszego dnia jakim jest 8 stycznia 2011. roku, prezentujemy Wam debiutancki utwór duetu Chamsko-Chamscy o wdzięcznym tytule „Świnki Piją Drinki”.
Nie wiesz co robić w sobotni wieczór?! Mamy to Tobie podpowiedzieć?! Uderzaj na klub! Masz chlać! Masz palić! Masz robić to na co tylko masz ochotę!!! Tam Gdzie svinje w kusych mini upijają się drinami na umór, zaś typy patrzą na Ciebie wąskimi oczami ujarajani towarem z tyty! Aby taki klimat się właśnie dopełnił, nie zapomnij zarżnąć DJ’a nożem kuchennym i zapuścić pod nieobecność ochroniarzy właśnie ten shit!!!
Chamsko-Chamskich tworzy ZiBi oraz ShokerSPM, którzy w grupie przyjmują kolejno imiona: „NoBoZeMnieNajzwyklejszaSvinja” oraz „Taaka Svinjaa”. Ideologią grupy jest hedonizm oraz powszechne chamstwo. Ch-Ch powstali z rozpadu dwóch squadów, mianowicie Harmonii Słowa oraz Projektu S-i-M.
pobierz:
tu, tu, tu, jak i tu.
wbijajcie także na yt! jak i na myspace! |
|
_________________ Chamsko-Chamscy
 |
|
|
|
 |
lewap
Kuma Baze

Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 670 Skąd: Piotrków Tryb PTB
|
Wysłany: 2011-01-09, 03:32
|
|
|
| kijowe jak dla mnie.. |
|
_________________ Lewap |
|
|
|
 |
Dyzma
Administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 611 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2011-01-09, 05:19
|
|
|
1. Jak dla mnie gówno. Co to kur** jest? Disco-rap? Disco-hop?
2. Na taki bit trzeba umieć wlecieć, a nie tylko udawać, że jest spoko.
3. Kawałek bezsensowny, nie wiem jaki był cel autorów - błaznowanie.
4. To nie mój klimat, w ogóle nie wyczuwam w tym żadnego klimatu.
5. To jakaś nieudolna próba skopiowania tego co było potępiane?
PS Może goście prezentują jakiś nowy "fetysz"? Chamstwo + hedonizm = syf? Czasami, żałuję malejącej ilości skinheadów... |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|