|
|
| Autor |
Wiadomość |
hesus
Laik

|
Wysłany: 2010-07-26, 17:36 "Żyjemy i robimy rap" - wywiad z Molestą.
|
|
|
Lato w pełni, upały zdominowały przeważającą część kraju. Nieodłącznym elementem towarzyszącym tej porze roku są liczne, często gwałtowne i nieoczekiwane załamania pogody. Okazało się jednak, że są ludzie, którzy deszczu się nie boją – zarówno pod, jak i na scenie. Bez wątpienia należą do nich członkowie warszawskiej Molesty, którzy to za sprawą swojego show w Kłodzku potrafili rozgrzać do czerwoności przemokniętą do suchej nitki publiczność oraz sprawić, że choć na chwilę potrafili zapomnieć o szalejącej wokół burzy. Tuż przed koncertem udało mi się namówić chłopaków na spontaniczną rozmowę. Tak oto dowiedziałem się kilku szczegółów odnośnie nadchodzącej solowej płyty Vienia, na jakim etapie stoją prace nad projektem Parias czy też jak doszło do ponownej współpracy z TDF’em. Doczekaliśmy się także pierwszego oficjalnego komentarza dotyczącego ich udziału w beefie z Peją. Zapraszam do lektury!
WYWIAD: http://rapduma.pl/readarticle.php?article_id=102 |
|
|
|
|
 |
Stachu
Friend

Pomógł: 52 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 5631 Skąd: uLiCe DeGie
|
Wysłany: 2010-07-29, 18:52
|
|
|
| Powiem szczerze że jeden z lepszych wywiadów jakie ostatnio czytałem mądrze chłopaki gadają dobra robota hesus. |
|
|
|
 |
DedeP1
Laik

|
Wysłany: 2010-07-29, 19:40
|
|
|
Dobre pytanie, z jeszcze lepszymi odpowiedziami.
Ciekawy wywiad. |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|